MarketingSzolnok

Marketing Jam Kft.

Marketing tervezés és kivitelezés kkv-knak

Ha elérted azt a pontot vállalkozásodban, amikor már nincs elég kapacitásod a marketing feladatokra, akkor szerved ki szakértő csapatunknak!

Egy-egy marketing feladatodat vagy akár az egész marketing tervedet megvalósítjuk!

Tervezéstől a kivitelezésig.

Online és offline marketing feladataidban is segítünk.

Erősségünk, hogy átlagon felüli rugalmassággal és odafigyeléssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden egyes ügyfelünknek személyes kapcsolattartója van, aki felelős az adott projekt sikerességéért és eredményességéért.

Az online marketing hihetetlen tempóban fejlődik. Éppen ezért rengeteg képzésen veszünk részt, sőt mi magunk is tartunk gyakorlatorientált oktatásokat. Alapvető számunkra, hogy lépést tartsunk a legfrissebb marketing trendekkel.

A határidők betartása fontos számunkra.

Specialistákkal dolgozunk (külsősökkel is), akiknek jól összehangolt munkájából nagyon profi megoldások születnek.

Átláthatóak vagyunk. Egységes árlistával dolgozunk. Komplexebb munkáknál, mint pl. weboldalak, webshopok kivitelezésénél a kiválasztott modulok árainak összege adja az árajánlat összegét. Kérd el árlistánkat!

Miért lettél vállalkozó?

Önmegvalósítás. Szerettem volna kipróbálni magam vállalkozóként, a saját bizniszemet építeni, magam osztani be az időmet, azt csinálni, amit szeretek és amihez értek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kiemelt szolgáltatásaink:

1. Marketing tervezés

2. Weboldal, landing oldal és webshop készítés

3. Marketing szövegírás

4. Facebook és Instagram menedzselés

5. Google Ads (Google AdWords) kampányok

6. Grafikai tervezés

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Olyan szakértőkből álló csapattal dolgozom, akik a maguk szakterületén az élvonalba tartoznak. Kezeink közül a leghatásosabb marketing anyagok kerülnek ki, mind tartalom, mind technikai, mind dizájn szempontból.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A mukafolyamataink szinte minden szintjén használunk digitális, online eszközöket: az árajánlatküldés, CRM, webes, grafikai programokon át a számlázásig...