MarketingBudapest XVI.

New Generation Solutions

Filmes és videós tartalomgyártás innovatív technikákkal

Stúdiónkban egyedi ötletek alapján készítünk videós tartalmakat: egy-egy filmtől akár teljes sorozatokig, a szöveg- és forgatókönyvírástól kezdve a teljes képi megvalósításig.

Legyen szó reklámvideóról, TV spotról, imidzs videóról vagy termékbemutatóról, testre szabott audiovizuális megoldásokat kínálunk műtermi körülmények között és bármilyen külső helyszínen.

PR filmek, dokumentumfilmek, videó blogok és zenei videók készítésével is foglalkozunk, többféle stílusban, akár olyan egyedi, innovatív filmes technikákkal kombinálva, mint a 360 fokos videós képalkotás.

Miért lettél vállalkozó?

Kreatív ügynökségi múlttal az volt a célom, hogy egy olyan stúdiót hozzak létre, ahol “köztes láncszemek” beiktatása nélkül, lényegében egy személyben vállalhatom el különböző kampányok tervezését és megvalósítását, legyen szó reklám spotok vagy PR filmek készítéséről, videó blogok gyártásáról, vagy bármilyen közösségi kommunikációról.

Mindemellett fontos volt számomra, hogy akár saját projektet is elindíthassak, és minél több hozzám közelálló témával foglalkozhassak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Tartalomgyártással és különböző kreatív filmes és egyéb vizuális projektekkel foglalkozom, itthon egyedülálló tapasztalattal a 360 fokos és VR videók készítése terén.

Az elmúlt években magyar kisvállalkozásokkal és startupokkal való együttműködéseim mellett nagyobb hazai és nemzetközi cégek kampányainak tervezésén és megvalósításán is dolgoztam. Így akár egyszemélyes, akár pár fős stáboktól kezdve, kifejezetten nagy produkciós csapatokban is készítettem tartalmakat.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok rá, hogy sikerült felépítenem egy működő rendszert, amelynek köszönhetően változatos, izgalmas projekteken dolgozhatok. Mindig is szerettem nagyban gondolkodni, és a vállalkozásomban úgy érzem, hogy ezt korlátok nélkül megtehetem, legyen szó a saját vállalkozásom vagy az ügyfelek tartalmainak fejlesztéséről.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a kész munkák leadása is nagyrészt már digitálisan történik. Egy munka előkészítése során e-mailben vagy videochaten keresztül egyeztetjük a legfontosabb dolgokat, majd az esetek legnagyobb részében a kész produktumot is online, file-megosztó felületeken keresztül adjuk át a megrendelőnek.