MarketingTatabánya

Pocakmanó.hu

A babatermék-kereső 👶🏻

Kik vagyunk mi?

Jómagam (Gajdácsi Márk) és feleségem (Gajdácsi-Ilku Dóra) egy hétköznapi házaspár vagyunk, egy csodaszép 6 hónapos kislány szülei.

Ugyanakkor nem volt olyan könnyű, hogy kislányunk (Szonja) most itt legyen velünk és a családunk szeme fénye legyen. Mi ugyanis nagyon sokáig próbálkoztunk a gyermekvállalással, de sajnos nem akart összejönni. Amikor pedig egyszer sikerült, üres volt a petezsák.

De miért is lényeg ez?

Nos, mert rengeteg olyan téma van gyermekvállalás során, ami egy huszonéves fiatalnak teljesen ismeretlen egészen addig, amíg bele nem csöppen.

Legyen az a téma a meddőség, üres petezsák, pajzsmirigy túlműködés, leiden mutáció, stb.

A Google a barátunk, de a fentieket begépelve az ellenségünk, mivel az első cikk azt írja, hogy minden rendben, nem kell aggódni, a második cikk pedig azt, hogy soha nem lehet gyereketek.

Ezért született meg a gondolat, hogy csinálunk egy vlog oldalt, ami pontról pontra végig viszi az adott élethelyzetéig a kedves látogatót, ahol releváns emberektől kaphat, releváns és hasznos információt.

S hogy az ingyenes vlog mellett, még több segítséget tudjunk adni a leendő szülőknek/friss szülőknek, ezért elhatároztuk, hogy megalkotjuk Magyarország első kifejezetten mama-babatermék árösszehasonlító oldalát, ezáltal a megnyugtató válaszokat kapott leendő szülők; az oldal ezen részén a számukra legmegfelelőbb ajánlat alapján szerezhetik be a kismama-baba termékeket.

Pocakmanó Árösszehasonlító:

A célunk, hogy az összes nagy hazai bababolt, patika, drogéria árait elérhetővé tegyük nektek! Minden ami babatermék! :)

Pocakmanó VLOG:

Akár gyermeket terveztek, akár úton van, vagy már megszületett, nálunk biztosan találsz majd az adott élethelyzetetekhez segítséget nyújtó interjút.

Miért lettél vállalkozó?

Kis korom óta vállalkozó szerettem volna lenni.

A Strucc-tenyésztéstől, a Pofozóbajnokságig sok ötletem volt már, viszont a Pocakmanó az első amit teljes odaadással meg is valósítok a Feleségemmel. :)

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Minden ami baba-mama termék, az nálunk; a Pocakmanón elérhető lesz. A cumisüvegtől a festékig. Elvégre egy csöppségnek babaszobát is ki kell alakítani, nemde? :)

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy rengeteg olyan vlog tartalmat sikerült már leforgatnunk, amik biztos vagyok benne, hogy számos gyermeket tervező párnak fog segíteni.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Teljesen online vállalkozás vagyunk.

Trello-t, Google Workspace-t, Google Meet-et használunk és a marketingstratégiánk is az online piacra fókuszál, online marketingeszközöket igénybe véve. (SEO, Ads, FB, Display, etc.)

Jelen vagyunk a TikTok-on is, már több mint 5.000 követővel büszkélkedhetünk! :)