MarketingPécs

RG Stúdió Kft.

Online marketing tanácsadó cég

Segítünk megtervezni, és Veled vagy Neked megvalósítani online marketing stratégiádat!

Online marketing ügynökségként már 20 éve segítjük a hazai vállalkozásokat marketing tanácsainkkal.

Többféle együttműködéssel tudjuk támogatni az online marketingedet, legyen szó konzultációról, kivitelezésről vagy épp marketing tanácsadásról. Számos platformon számítharsz szakmai segítségünkre, mint Facebook, Google Ads, Instagram, Messenger vagy épp a LinkedIn felülete. Ezenkívül SEO, online marketing stratégia és tartalommarketing területén is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában és az ügyfelekkel való kapcsolattartás minőségének tökéletesítésében. Ebből kifolyólag munkafolyamatainkat folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük és fejlesztjük a kapott visszajelzések alapján. Valamint rendszeres szakmai képzések által igyekszünk hatékony és naprakész megoldásokat nyújtani a felmerülő problémákra.

Miért lettél vállalkozó?

Még a cég alapítása előtt én egy építőanyag gyártó alkalmazásában álltam, mint dél-dunántúli kereskedelmi képviselő. Ezt 1999-től 2001 tavaszáig csináltam és nagyon sokat köszönhetek neki. Sokat tanultam az ügyfélkezelésről, konfliktus helyzetek megelőzéséről és arról, hogy mennyire megéri a transzparens, korrekt információ megosztás. Ezt azóta is vallom. Az akkori munkaadó vállalatnál olyan gyenge volt a marketing, s ebből kifolyólag a piaci siker is, hogy a saját bőrömön éreztem, mennyi lehetőségtől esünk el. Így felmondtam és csináltam egy saját, akkor még meg nem fogalmazottan egy marketing céget Lévai Richárddal.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Online marketing ügynökségként már 20 éve segítjük a hazai vállalkozásokat marketing tanácsainkkal.

Többféle együttműködéssel támogatjuk Partnereinket: online marketing konzultáció, kivitelezés és tanácsadás. Tevékenységeink között szerepel a PPC hirdetés menedzsment, a weboldal elemzés és fejlesztés, a keresőoptimalizálás, a tartalommarketing, valamint a stratégiai és üzleti tanácsadás is.

Emellett számos online platfromon nyútjuk szamai segítséget: Facebook, Messenger, Instagram, LinkedIn, Google Ads, YouTube.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Hogy 100%-osan etikus volt mind az ügyfélkezelése-, mind az üzletvitele a cégnek 20 év alatt. Mindig a munkatársak és a cég fenntarthatósága volt a működés célja. A profit ezen célok megvalósítását célozta. Ezek a célok továbbra is jellemzőek a Stúdió üzleti és társadalmi szerepeire.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az online, digitális kellékek alapvető munkaeszközeink, hozzájárulnak a mindennapi hatékony és gyors munkavégzéshez.