MarketingBudapest XI.

SocialWings

Teljes körű online hirdetéskezelés és megjelenés

Segítünk abban, hogy ...

... eligazodj a folyton változó social média világában.

... igényes tartalmaid legyenek online és offline egyaránt.

... ha profi vagy, látszódj is annak.

... a marketingköltséged többszörösen megtérülő befektetés legyen.

Milyen eszközökkel tesszük ezt?

Egy vállalkozás sikerességének szempontjából meghatározó a profi arculat kialakítása. Ebbe beletartozik a logó, a színvilág, formák, betűtípusok, csomagolás és az irodai anyagok. Fontos, hogy az arculat minden egyes összetevője a vállalkozás célját szolgálja és a megnyerni kívánt célcsoport igényeit, elvárásait kielégítse.

Az arculattervezés nem csak induló vállalkozásoknak szükséges. Előfordul, hogy már régóta működő cégek döntenek úgy, hogy megújulnak. Ekkor vagy a már meglévő arculatot alakítjuk át vagy teljesen újat tervezünk a vállalkozás jövőbeni terveihez igazodva.

Egy igényes arculat azonban még nem garancia a sikerre.

Ezt meg is kell mutatni a célközönségnek ahhoz, hogy megismerjék a vállalkozást. Hogyan tudjuk ezt megtenni online? Bármilyen profilú vállalkozásról is legyen szó, egy igényes weboldal mindig emeli a szolgáltatás vagy termék színvonalának megítélését.

Facebook üzleti oldal használata.

Ez a közösségi platform remek eszköz arra, hogy eljussunk a potenciális ügyfelekhez és közvetlenebb formában, egy kétirányú csatornán kommunikáljunk velük. A fizetett hirdetéseknek és mérhető konverzióknak köszönhetően pontosan látjuk az elköltött összegek megtérülési arányát.

További hatékony eszköz a Google Ads, ahol többféle hirdetési formátummal és megoldással tudjuk elérni az ügyfél által kívánt célt.

Ha érdekel, hogyan tudnánk még jövedelmezőbbé tenni a vállalkozásodat, keress minket!

http://socialwings.hu

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, mert mindig úgy éreztem, hogy csak a változatos munkában tudok igazán önmagam lenni. Szeretek tárgyalásokat folytatni, új ügyfeleket szerezni, közben "megfigyelni" a cégeket és a vezetőiket, megismerni az igényeiket. Minden egyes ügyfél teljesen más, egytől-egyik eltérő igényekkel és számomra nagyon izgalmassá teszi a hétköznapokat az, hogy ezeket mind-mind ki tudjuk elégíteni. A rutin munkát is szeretem, a kihívásokra pedig úgy tekintek, mint lehetőségekre, ami által a cég is és én is egyaránt fejlődhetünk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Fizetett hirdetések online a Google és a Facebook rendszerében, közösségi üzleti oldalak kezelése

Webfejlesztés

Arculattervezés

Tartalomkészítés

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Vicces, annak elérnek, hogy online hirdetésekkel foglalkozunk, mi nem hirdetünk sehol mégis folyamatosan kapunk új megkereséseket ajánlások révén.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Gyorsítja és hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát beleértve az információcserét is. Hatékonyan tudunk home office-ban is dolgozni.