MarketingTiszaladány

Szövegneked.hu

Szövegírás szolgáltatás

Csikós Kinga vagyok, anya, blogger, útkereső, szövegelő.

Voltam vendéglátós, újságíró, képzésszervező, jogi asszisztens… Hosszú éveknek kellett eltelnie, mire rájöttem, hogy amivel igazán azonosulni tudok: az írás. Író vagyok. Nem a könyveket író fajta – még -, sokkal inkább az a valaki, aki nem tud meglenni írás nélkül. Eljött tehát az ideje, hogy másoknak is segítséget nyújtsak azzal, amihez a legjobban értek, és amit szívből csinálok, a szövegírással.

Szolgáltatásaim között a szövegírás széles tárházát kínálom ügyfeleimnek a webszövegírástól kezdve a blogoláson át a Facebook-posztok írásáig, szövegszerkesztéstől a korrektúráig.

Neked szól az ajánlatom, ha segítségre van szükséged a közvetlen és hiteles kommunikációd megvalósításához. Megoldással szolgálhatok továbbá akkor is, ha olyan szövegírót keresel, aki a személytelen marketing sallangok hangoztatása helyett képes a te nyelveden szólni.

Miért lettél vállalkozó?

Úgy éreztem, alkalmazottként nem értékelik eléggé a bennem rejlő lehetőségeket. Nem számított az évek alatt megszerzett tudás, a továbbtanulási képesség és hajlandóság, a széleskörű látásmód és tapasztalat. Mindig olyan munkahelyet kerestem, ahol a tudásom és személyiségem érték. Nem találtam, ezért megteremtettem magamnak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szövegíró szolgáltatást nyújtok ügyfeleimnek.

Vállalok:

- webszövegírást,

- landing page-ek szövegezését,

- blogbejegyzések készítését,

- Facebook-posztok készítését,

- sajtóanyagok, PR-cikkek készítését,

- szövegszerkesztést, korrektúrát.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A legnagyobb büszkeségem, hogy anyaként, nulla vállalkozói tapasztalattal a hátam mögött volt annyi bátorságom, hogy belevágjak a függetlenedésbe.

Büszke vagyok az önmagamba vetett hitemre, és arra, hogy képes és hajlandó vagyok mindig tanulni valami újat, ami előrébb visz az életben.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Digitális, online eszközök nélkül nem lenne működőképes a vállalkozásom.

Kisgyermekes anyukaként elsődleges szempont számomra a rugalmas munkavégzés, ami online megoldások nélkül elképzelhetetlen lenne.

Laptop, internetkapcsolat, mobiltelefon, online számlázás és sorolhatnám... Ezek nem csak az én életem, de az ügyfeleimmel való közös munkát is gördülékenyebbé teszik.