MarketingBudapest XXIII.

Toptarget Marketing Kft.

Google Adwords és Facebook hirdetések kezelés

Online Marketing Ügynökségünk 2008 óta foglalkozik online marketinggel, a Toptarget Marketing Kft. 2014-ben alakult a megnövekedett ügyfélkör kiszolgálása érdekében.

Premier Google Partner-minősítéssel rendelkező ügynökségként a velünk dolgozó vállalkozásoknak prémium minőségű marketing-szolgáltatásokat nyújtunk:

Google Ads, Facebook, SEO, szövegírás, üzleti videó, termékfotózás és weboldalkészítés területén.

A Premier Partner minősítést a Google szigorú szakmai és etikai feltételekhez köti, és egy algoritmus minden nap ellenőrzi munkánkat, így ha csak 1 napig nem végeznénk kimagasló minőségű munkát, azonnal elveszítenénk a Premier Partner minősítést.

Ennek érdekében folyamatosan képzéseken veszünk részt, konferenciákon előadásokat tartunk és kizárólag többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk együtt budapesti irodánkban. Ügyvezetőnk 15 éves online marketing tapasztalattal rendelkezik, az OMA sikertörténeteinek kiemelt partnere: https://youtu.be/a4C9rXc0v4Y

A közös munkánk során mindent tesztelünk, mérünk és az eredmények alapján hétről-hétre javítjuk a kampányok hatékonyságát. Ügyfeleink havonta részletes riportot kapnak az eredmények alakulásáról, illetve a heti optimalizálások során felmerülő kérdésekben is folyamatosan tájékoztatjuk.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, hogy minél több ügyfelem vállalkozását sikerre vigyem, megtámogassam online marketing kampányokkal és hasznos tanácsokkal.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Google AdWords hirdetések

Facebook hirdetések

Google Analytics elemzés

Google Tag Manager

Online marketing tanácsadás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Sikerült megszerezni és hosszú távon is megtartani a legmagasabb minőséget elismerő Google Premier Partner címet.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Mobil telefon és laptop segítségével egész nap ellenőrizni tudom a futó kampányok eredményeit, és gyorsan tudok reagálni a beérkező emailekre és telefon híváásokra.