MarketingBudapest XV.

Videóleckék.hu

Oktató-, bemutatkozó- és reklámvideók készítése

Elsősorban kisvállakozásoknak segítek kivitelezéssel és mentorálással, hogy jó minőségű, mindenhol felvállalható oktató-, bemutatkozó- és reklámvideót készítsenek.

Zöldhátteres stúdiómban vagy az ügyfél által kiválasztott helyszínen költséghatékonyan készülhet el akár egy többrészes videósorozat.

30 év tévés, 13 év konferencia- és marketingvideós tapasztalattal bármely helyzetből kihozom az elérhető legjobbat. Nem ismerek lehetetlent. :)

Miért lettél vállalkozó?

16 évesen kerültem a siófoki városi tévéhez. Ott tanultam meg a kiváló helyi és fővárosi kollégáktól a televíziózás, a videókészítés legfontosabb szabályait. Már akkor megismerhettem a vállalkozói lét szabadságát. Gyakorlatilag 25 éve folyamatosan vállalkozóként dolgozom kisebb, nagyobb elköteleződésekkel.

"Tévés" emberként a legnagyobb motiváció, ha olyan feladatban vehetek részt, ami magasra teszi a lécet az adott környezetben. Célom, hogy a KKV szektor is megértse, elfogadja, van élet a gagyi, egypálcás videókon túl is. És ez nem feltétlenül pénz kérdése.

Hiszek benne, hogy a kölcsönös bizalom - a megrendelő és a vállalkozó közt visz - előre és így lehet egy mindenkinek tetsző eredményt összehozni. Számomra az adott szó többet ér bármely szerződésénél. Ha valamiben megegyezünk, egymás kezébe csapunk, ahhoz minden esetben tartom magam.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Oktatóvideók, marketingvideók készítésére tudok költséghatékony, de magas minűségű megoldást nyújtani.

Mivel tévés környezetben dolgoztam és nőttem fel, széleskörű, gyakorlati alapokon nyugvú rálátásom van a videókészítés legtöbb területére. Ennek megfelelően rendszerben gondolkodom, már az ajánlatkérés pillanatában is. Fontosnak tartom a megfelelő előkészítést, ami az első pillanatban kényelmetlennek, kukacoskodásnak tűnhet, de nagyon leegyszerűsíti a gyártás folyamatát, ezáltal pénzt és időt takarít meg a megrendelőnek.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagy rá, hogy a KKV környezetben is szakmai alapokon nyugvó, időtálló megoldásokat tudok nyújtani. Figyelem a trendeket, de nem rendelem alájuk a szakmai munkát.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A videókészítés talán az elsők között profitált a digitális és online eszközök megjelenésével. A számítástechnika fejlődése jelentősen felgyorsította - elsősorban - az utómunkálatokat és olyan lehetőséget tett elérhettővé, melyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

A megrendelők többsége szinte csak online felületeken publikálja az általam (és kollégáim által) készített videókat.