A Heimann család évek óta Magyarország úttörő vörösbortermelői közé tartozik. Heimann Zoltán és Ágnes visszatértek a család szekszárdi, paraszti múltjához. Fiúk ifj. Zoltán külföldi tanulmányai után csatlakozott hozzájuk. A borvidéki összefogásnak elkötelezett hívei és mozgatórugói. Világfajtáikból egyedi, kifinomult és rétegzett házasításokat készítenek, melyek nemzetközi ízlést tükröznek.
A Heimann & Fiai borcsaláddal ifj. Heimann Zoltán Szekszárd új arcát mutatja meg. A borvidék kiemelkedő dűlőiből, kadarkából és kékfrankosból, kifejező és igényes borokat készített. A művészi címkék is mutatják, hova vezet az útjuk: a legnyitottabb magyar fogyasztók mellett San Francisco, Berlin és London legjobb borbárjait vették célba.
Az alkotás öröméért. A szőltermelés és a borkészítés egy hosszú, összetett és nagyon sokrétű folyamat: minden nap, minden héten és minden évszakban új, eltérő kihívásokkal. A legnagyobb dícséret az, amit egy jóleső korty után kapunk a fogyasztóinktól.
Klasszikus szekszárdi házasításokkal építettük fel elismertségünket és első piaci sikereinket. Most export-offenzívára fordulunk, amihez a két őshonos szekszárdi szőlőfajta, a kadarka és a kékfrankos adja az alapot. Borvidékünk kiemelt dűlőt mutatjuk meg, könnyű kező, eszközmentes borászkodással.
Első sorban a borokra. Ezen túl viszont a több 10+ éve velünk dolgozó alkalmazottunkra, és a magunk mögött tudott sikeres generáció-váltásra. A szüleimmel hármasban irányítjuk a céget, hozzuk a legfőbb döntéseket.
Minden a digitalizáció felé halad. A feldolgozás során is a profibb mérések, és adatrögzítés felé invesztálunk. Az értékesítésben pedig webshopunkban áruljuk a jegyeket rendezvényeinkre és aktívan használjuk az internet nyújtotta kommunikáció könnyebbségét: iMessage-dzsel, céges e-maillel, céges Dropbox-szal, közös naptárral.
Hozd létre saját vállalkozói profilod!