OktatásBudapest VI.

Eureka Games Kft.

Élményközpontú szervezetfejlesztési tanácsadás és szervezés

Újszerű munkahelyi közösségépítő megoldásokkal foglalkozunk, hiszen mi is valljuk, hogy a hatékony és sikeres működés kulcsa: a jó munkaerő. Megtalálni és megtartani azonban mind nehezebb. Egyre többen kezdik belátni, hogy az elköteleződés alapja ma már nem kizárólag a jó fizetés. Sokkal többet számít a virágzó vállalati kultúra, a munka elismerése és a csapatok gondos kialakítása.

Mi az Eureka Games-nél azért dolgozunk, hogy modern, szerethető és ezáltal sikeres munkahelyek jöhessenek létre. Az elköteleződési problémákra nyújtunk megoldást egyedi és élményszerű szervezetfejlesztési programjainkkal.

A megváltozott igényeknek megfelelően offline, online és hibrid módon is szolgáltatunk. A képzés-fejlesztés tartalmilag fókuszáltabb, hatását tekintve pedig mélyebb, mivel eltolódik a kiscsoportos és az egyéni fejlesztési utak irányába.

Egyedi módszerünk a TEAMFullness - Közösségépítő szervezetfejlesztési program

Célja a szervezetet alkotó csapatok hatékonyságának növelése, a munkatársak fejlesztésével és a közöttük lévő kapcsolatok erősítésével.

A vállalati kultúra szövetét az ott dolgozók közötti kapcsolatok alkotják. Ha a szálak erősek, a szervezet rugalmas és ellenálló lesz. Ha ezek a szálak gyengék vagy

hiányoznak, a háló előbb-utóbb felbomlik. A TEAMfullness ezen kapcsolatok kialakításában és megerősítésében egyedülálló.

Portfóliónkba az alábbi szervezetfejlesztési programok tartoznak:

* Egyéni (kulcsember) és csoportos kompetenciafejlesztés

* Egyéni és csoportos coaching

* Online és offline csapatépítés

Miért lettél vállalkozó?

A saját vállalkozásunkkal végre úgy éreztük, hogy kezünkbe vesszük és a markunkban is tartjuk mindazt, amiben hiszünk: hogy a munkánk és a hivatásunk úgy lehet az életünk központi eleme, hogy általa fejlődhetünk és többek lehetünk.

Az Eureka Games egy alkotói és vállalkozói kollektívaként jött létre, elhivatott és kreatív pályaelhagyók hívták életre. Csapatunk kulcspozícióiban volt jogász, korábbi marketingszakember, egykori pedagógus és backoffice munkatárs is dolgozik, akikben közös az önálló és csoportos fejlődés iránti igény és az élményszerű, játékos megközelítés.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Módszereinket az egyedi megközelítés és a kreatív élményszerűség jellemzi. Programjaink központi eleme a játékosság és interaktivitás.

KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

Rövid, modulokba foglalt mini-tréningek gyakorlatias tartalommal és azonnal bevethető eszközökkel.

Online, offline és hibrid megoldások a soft-skillek fejlesztésére.

COACHING

Aktuális elakadások és változási folyamatok megoldásközpontú támogatása csoportoknak és kulcsembereknek.

CSAPATÉPÍTÉS

Élményszerű közösségi programok a csapatkohézió erősítéséért.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

2014 óta több száz szervezetnek tartottunk kompetenciafejlesztő tréningeket illetve csapatépítő programokat. Büszkék vagyunk a visszatérő ügyfeleinkre és hosszútávú partnereinkre. Ügyfeleink között nemcsak magyar, de külföldi cégeket is tudhatunk - ez köszönhető annak, hogy nemcsak magyar, hanem angol nyelven is szolgáltatunk.

A munkavállalói elköteleződés területén egyre ismertebb szolgáltató az Eureka Games, szakmai cikkeinket rendszeresen közlik a legnagyobb online HR portálok. 2019-ben szakmai zsüri tagjaként vettünk részt az egyik legnagyobb HR versenyen - a HRKomm Awardon.

Ám az eredményeink és ügyfeleink visszajelzései mellett a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy csapatunk tagjai elkötelezettek a vállakozás, és egymás iránt is: nemcsak munkahelyi közösség vagyunk, hanem barátok is.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Szolgáltatásaink palettája 2020-ban jelentős változáson esik át: bár hívei vagyunk az élő emberi interakcióknak és valljuk, hogy a valódi emberi kapcsolatok személyesen alakíthatók ki igazán jól, módszereinket és programjainkat online és hibrid formában is megvalósítjuk. A képzés-fejlesztés tartalmilag fókuszáltabb, hatását tekintve pedig mélyebb, mivel eltolódik a kiscsoportos és az egyéni fejlesztési utak irányába.

Csapatunk a háttérmunkák során home office rendszerben dolgozik, és a kapcsolatot a legújabb technológiák segítségével, digitálisan tartjuk.