OktatásBudapest XII.

Klippe Learning Kft.

E-learning tananyagok és rendszerek tervezése és fejlesztése

Már 10 éve foglalkozunk digitális képzésekkel, komplex e-learning tananyagok készítésével és e-learning rendszerek bevezetésével. Digitális oktatási szakértők és szoftverfejlesztők vagyunk, követjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínálunk az általunk készített tananyagokban és rendszerekben.

Miért lettél vállalkozó?

Ez a forma nyújtja számomra és a családom számára azt a függetlenséget és szabadságot, amely segít abban, hogy egyfelől rugalmasan oszthassam be az időm, másfelől olyan kreatív feladatokat lássak el, amelyek napról-napra inspirálnak és motiválnak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Interaktív és multimédiás tartalmakban gazdag digitális tananyagokat készítünk. Valamint ezekhez kapcsolódó rendszereket vezetünk be. Támogatjuk, tanítjuk és tanácsokkal látjuk el a partnereinket a távoktatási kérdésekkel kapcsolatban.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkeséggel tölt el, hogy a saját magunk által kialakított tananyagfejlesztési folyamat - és az ehhez kapcsolódó projektmenedzsment szemlélet - mentén olyan tanulási tartalmakat és megoldásokat készítünk, amelyek nemzetközi összehasonlításban is megállják a helyüket.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A digitális tartalmak fejlesztése során szinten minden tevékenységünket digitális és online eszközök támogatják. Mindemellett hiszünk abban, hogy igazán jól tanulni kevert (tehát jelenléti és digitális eszközöket is alkalmazó) formában lehetséges.