OktatásPap

Kozma Norbert egyéni váll.

Gazdasági oktatási és tanácsadási tevékenység

A vállalkozásom gazdasági tanácsadási tevékenységgel, illetve közép- és felsőfokú gazdasági oktatással és vizsgáztatással foglalkozik. Kis- és középvállalatok részére nyújtók pénzügyi és gazdasági tanácsadást, iskolák és magántanulók részére végzek oktatási tevékenységet. Mivel 10 év nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem, hatékonyan tudom testre szabni a nagyvállalati megoldásokat kisvállalati méretre.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, mert az alkalmazotti létben szerzett tapasztalatokat szerettem volna kamatoztatni a gazdasági szektorban. Motivált ad, hogy átadjam a megszerzett tudást olyanok partnereknek, akikkel kölcsönösen együtt tudok működni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok büszke, hogy az általam nyújtott szolgáltatások keresettek a piacon és folyamatosan növekszik az a paletta, amit nyújtani tudok az ügyfeleik számára. Magas szakmai színvonal mellett rugalmasan tudok működni a piaci szegmensemben.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Az oktatási és tanácsadási tevékenység eszközigénye minimális, az online megoldások nagy hangsúlyt kapnak a szolgáltatásaik nyújtása során. Az IKT eszközök hatékony alkalmazása az oktatás során elengedhetetlen: weben tartott konzultációk, kontakt órák és prezentációk segítik a diákok azonnal visszajelzését úgy, hogy nem mozdulnak ki az otthonukról. A tanácsadási tevékenység során a partnereim - az első személyes találkozást követően - preferálják az elektronikus kapcsolattartást, melyhez megfelelő eszközre, szoftverre és stabil internet kapcsolatra van szükség.