OktatásSzentendre

ONLINE ANGOL&NÉMET MOST

Online angol és német nyelvoktatás

Kedves jelen és jövőbeli TANÍTVÁNYAIM! Végtelenül hálás vagyok azért, amit közösen értünk el a karantén alatt a face-to-face és mikrocsoportos idegennyelv tanulás területén.

Már 6 országban veszitek hasznát nap mint nap a tanultaknak, nem beszélve arról, hogy még ehhez képest is mennyire ki fog nyílni előttetek a világ!! (Azt csak halkan súgom meg, én ezeket az alkalmakat indirekt, "galád" módon arra is használom, hogy a magyar anyanyelvünket, szerkezetét, frissességét, sokszínűségét és kiforrottságát is minél jobban megszerettessem, mert abból sohasem lehet elég.) A nyelv egy hatalmas óceán, a Nagy Kékség, minél mélyebbre merülünk, annál határtalanabb mélységeit tárja elénk. Kedvenc tanárom szerint a pedagógia = lebegtetés, lebegjünk hát együtt, kapaszkodjatok nyugodtan belém, amíg egy sirály nem száll rá a pipámra, addig jó vagyok... JELENTKEZZETEK!

Miért lettél vállalkozó?

Mindannyiunkat súlyosan érint az otthonmaradás kényszere: pszichésen, fizikailag és anyagilag. Mindannyian tele vagyunk megválaszolatlan kérdésekkel és bizonytalansággal. Tálcán kínálja magát, hogy hibáztassuk a kormányt, ellenkormányt, az ellentengernagyot, a kínai csincsillapiacot. Nagylányom Amerikából hazaérkezése után a családunk két hétig belülről ismerte meg a karantén szépségeit. Úgy gondoltam, most kell szolgálatba helyeznem magamat, és leporolni, ami szerencsére soha sem csak pislogott, hanem stabilan fényt és meleget sugárzott: az angol és német nyelvek szeretetét. (Bevetésre készen áll: a francia és a latin). Együtt bebizonyítottuk, hogy igenis lehet publikus internethálózaton, ingyenes szoftverekkel, csillivilli gamificationök nélkül is tanulni, sőt, hatalmasat fejlődni!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Üzleti angol, szleng, hivatalos hangnem, zeneszövegek, XXXTentacion (RIP), etimológia, esszéírás, érvelés, nyelvtanozás, röhögés, Saturday Night Live, mezőgazdasági marketing, nemzetközi projektmenedzsment, kéttannyelvű nyelvi előkészítőjéből továbbjutás a nagygimibe, történelem, amerikai vs brit szavak, akcentusok és dialektusok, függő beszéd, Present Perfect vs Simple Past, do you have or have I got, hunglish kifejezések, NBA, NHL, NFL, ausztrál foci, Premier League, retorika, Ceasar: gyertek csak nyugodtan, közösen mindnyájatokat megszelídítjük és meglovagoljuk. Megtanuljuk azt a 2 000 szót, kifejezést, amelyek a mindennapi nyelvhasználathoz szükségesek, aztán rámegyünk a maradék 1998 000-re :-)

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azt mondta azt az egyik kedves TANÍTVÁNYOM, hogy a heti 3x1 közös óráink a hetének fénypontjai, édesanyja pedig türelmetlenül kérdezte, hogy folytathatja-e a fia az angolozást?... Hát hogy a viharba ne folytathatná??? Enyém a megtiszteltetés. A gyermekeim (és kedves Feleségem) fél szemmel mindig azt lesik és kagylózzák, hogy éppen kivel tanulunk online, és ők ismerik-e már a gyakorolt kifejezéseket. Nekem minden óra egy katarzis és jóleső visszajelzés, hogy ma is valami maradandót alkottunk ebben a hektikus világban. Köszönöm Nektek, gyertek továbbra is, örömmel látlak és várlak Benneteket!

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

100%-ban digitális, online eszközök (Zoom, Teams, Facebook Messenger, Skype, Viber, WhattsApp, stb.) és online marketing szolgáltatások (Facebook Business, LinkedIn Premium, Instagram, Google Ads) igénybevételével működünk, nélkülük a vállalkozás tanácstalanul állna beragadva a startvonalon...