RuhaFót

INFINITY (MAD-ISO-N)

Alkalmi ruhák méretre készítése

Az INFINITY ruhák története ott kezdődött, amikor pici lányként a menyasszonyi ruhánkról kezdtünk álmodozni. Aztán felnőttünk, de a csodás ruhák és a ragyogó arák iránti lelkesedés megmaradt.

Az elmúlt években sokféle koszorúslány és menyasszonyi ruha közül lehet választani, mégis egyre nő azoknak a lányoknak a száma, akik nem találják meg az ideális darabot. A felkapott tervezők koszorúslány és menyasszonyi ruháit nem mindenki tudta megfizetni, a kölcsönzőkben pedig inkább a habos, fodros darabok voltak fellelhetők. Ráadásul ahány koszorúslány, annyi testalkat, hogyan viselhetnének egyforma ruhát?

Azért hoztuk létre 2017-ben az INFINITY menyasszonyi ruha márkát, hogy az esküvő főszereplője és kísérői megtalálhassák azt az elegáns, letisztult és egyedi darabot, amiben mind jól érezhetik magukat.

A vállalkozás 100 százalékban magyar tulajdonú, a ruhák is hazai varrodában készülnek.

Az INFINITY ruha egyre népszerűbbé vált az esküvőkön, sőt egyre gyakoribbak a szalagavatók és egyéb alkalmi ruha viselését szükségessé tevő események kapcsán való megrendeléseink. A színpaletta folyamatosan bővül, ma már számtalan árnyalatból válogathatnak ügyfeleink.

Ma az INFINITY ruha menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha és persze alkalmi ruha is. Minden igényt igyekszünk kielégíteni, a színek, a hosszúság és a megkötési módok változatossága mellett kiegészítőkkel és egyedi megoldásokkal (kérhettek pl toppot, elől rövid-hátul hosszú ruhát, stb) járunk vásárlóink kedvében. Amikor valaki az INFINITY ruha mellett dönt, akkor a stóla, a csipkebetét is olyan lehetőség, amit megfontolhat, mi pedig segítünk dönteni.

Minden vásárlónk egyedi darabot kap, neki varrjuk, az ő méreteire készül és minden kérését igyekszünk valóra váltani.

Miért lettél vállalkozó?

Szeretek több lábon állni. Anno vállalkozóként kezdtem a pályafutásom. A lányommal most alkalmazotti munka és iskola mellett foglalkozunk a saját cégünk építésével.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Menyasszonyi-, koszorúslány-, menyecske- és alkalmi 👗, valamint designer maszkok az elmúlt időszakban.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Az elégedett vevőkre. Hálás dolog a boldogságszektorban dolgozni. USP-nk, hogy gyönyörű anyagból két méret alapján személyre szabjuk a ruhákat. Így például kismamáknak is ez a legjobb választás.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Nagy mértékben. Főként erre alapozom a külföldi terjeszkedést. A hazai ruhapróbák a tartalmak miatt fontosak, a személyes kapcsolat elősegíti hogy küldjenek fotókat magukról a vevőink.