SzabadidőSzékesfehérvár

1013 Bright Solutions Kft.

Fényképezéssel, Oktatással és FotóStúdió Béreltetéssel

Ki vagyok én? Csak őszintén! :)

Szeretnék bemutatkozni, hogy ne csak egy fekete- fehér logó legyek, hanem megtudják, hogy ki van a logó és a fényképezőgép mögött. Andruska Andrea vagyok!

Anya, Feleség, Gyerek, akinek mindig a családja lesz az első a vállalkozása mellett!

Első sorban Anya vagyok, két gyönyörű és általában imádnivaló gyerkőc édesanyja. Feleség, aki megfogadta, hogy jóban rosszban kitart és társ egy életen át. Gyerek, aki még mindig rajong a szüleiért, bár keveset mondja nekik.

És még valami: Alkotó

Alkotó, aki szeretné megvalósítani legbelső álmait és alázattal megmászni a ranglétrát.

Mit jelent számomra az alázat? Számomra az alázat, a kitartást jelenti, állni a sarat és menni előre, még ha nehéz, akkor is. A munka alázata: menni és tenni a céljainkért nap, mint nap. A szakma alázata: tanulni és folyamatosan fejlődni, hogy egyre jobb és jobb legyél. A kollégákkal szembeni alázat: tanulni egymástól és támogatni egymást. Az ügyfelekkel szembeni alázat: hogy profi szolgáltatást nyújtasz minden körülmények között.

Egy olyan világot képzelek el, ahol mindenki a WIN- WIN-re törekszik. Egy Fotós vagyok, aki 10 éve fényképez, de minél többet tud annál jobban látja, hogy mennyi mindent nem tud még. Szolgáltató vagyok, aki mindig a maximumra törekszik. Vállalkozó vagyok, aki büszke arra, amit elért, de távol még az igazi cél.

Gyerkőcök elmentek oviba és én nem akarom azzal beérni, hogy várom őket itthon a kezemet tördelve vajon ma mi történik velük . Szeretnék példát mutatni, hogy lehet célokat kitűzni és álmokat megvalósítani. Elindultam az úton, belevágtam újra a vállalkozásba.

Elképzeltem egy álmot és remélem egyre többen részesei lesznek! – ez vagyok én és a vállalkozásom!

Miért lettél vállalkozó?

Szeretném megvalósítani az ötleteimet, nagyot álmodni és tenni érte. Gyermekeim mellett kiteljesedni a munka világában mégis rugalmas maradni, ha szükségük van rám, akkor ott legyek nekik. Fényképezés által olyan kreatív szakmát végezhetek, ami által kiteljesedhetek. Csodás emberekkel találkozhatok és örökíthetem meg életük meghatározó pillanatait.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Fényképezéssel foglalkozom azon belül is az emberek, családok fényképezésére specializálódtam. A székesfehérvári 27B Fotóstúdióban fényképezek, ahol mindig aktualizáljuk a dekorációt és más fotósok számára is bérbeadójuk.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mire vagy büszke vállalkozóként?

A családomra, hogy támogatnak és megvalósíthatom az elképzeléseimet és hogy támogatnak még a nehéz időszakokban is.

Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Nagyon büszke vagyok az általam nyújtott magas szolgáltatás minőségére, hogy kreatív ötletekkel törekszek kitűnni a többi fotós közül.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Napjainkban és az elmúlt zárkózott időszakban a lehetőségek beszűkülése miatt az online tér, ami lehetőséget ad, hogy szem előtt maradjunk, hogy kommunikáljunk az ügyfelekkel és hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, hogy itt vagyunk, dolgozunk. Megmutassuk magunkat és szolgáltatásunkat a világnak.