SzabadidőBudapest VIII.

Anecdata Bt / YOUnik

Személyre szabott ajándékok és egyedi csapatépítők

Vállalkozásunk elsősorban B2B szektorban tevékenykedik. A csapatra szabott, pszichológiai alapon nyugvó tréning és csapatépítő elemeket ötvöző programokat tartunk, emellett saját fejlesztésű kérdőíveinkkel segítünk megtalálni és / vagy kivitelezni a tökéletes ajándékokat dolgozók, partnerek vagy ügyfelek részére...vagy akár magánembereknek.

Miért lettél vállalkozó?

Szabadság, kihívás, gyerekkori álom és ötlet megvalósítása. Szerintük fontos a közösség ereje, a mindennapi örömök, a szeretet kifejezése - azért dolgozunk, hogy ezeket mindenki ki tudja fejezni és meg tudja tapasztalni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Szolgáltatásunk lényegre a személyre vagy társaságra szabottság.

Egyedi csapatépítőkkel és ajándékokkal foglalkozunk. Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást és környezetvédelmet, így ezeket igyekszünk minél több ötletünkben megjeleníteni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Képesek vagyunk megújulni, új ötletekkel előállni és még egy kérésre sem kellett nemet mondanunk. Inspiráló a csapat kreativitása és találékonysága.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Napi legalább 25 órát kommunikálunk telefonon és különféle on-line csatornákon egymással és ügyfeleinkkel, így számunkra elengedhetetlen a megbízható digitális és telekommunikációs szolgáltatás.