SzabadidőNagykőrös

KG Kárpit és Szőnyegtisztítás

Kárpit és Szőnyegtisztítás

Vállalkozásomat 2020. áprilisában indítottam, hogy a hozzám hasonló szülőkön -akik gyerekei folyton összemaszatolják az ülőgarnitúrát, székeket, autókárpitokat, gyerekágyat- segíteni tudjak. Nálunk is folyamatos volt a bosszankodás, miután a délutáni fagyi vagy az esti üdítő a kanapén landolt és gyűltek a foltok.

Ismerős lehet a probléma a szőnyegek használatánál is, amikor “nem veszem le a cipőt, csak gyorsan beszaladok” mondatOK elhangzásai után egyre szürkébbek lesznek. Ezen problémák megoldására kínálok lehetőséget a permetextrakciós gépemmel és szorgalmammal, illetve motivációmmal a tisztaság iránt.

Miért lettél vállalkozó?

Azért, hogy azt csináljam amit valóban szeretek és közvetlen elismerést kapjak a munkám elvégzéséért. Itt csak rajtam múlik az ügyfél elégedettsége.

Természetesen az időbeosztás is fontos szempont, a magam ura vagyok.

Szeretnék egy brandet felépíteni, fejleszteni saját magam és a vállalkozásomat.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kárpitozott bútorokat és szőnyegeket tisztítok egy permetextrakciós Kärcher típusú víztartályos takarítógéppel. A későbbiekben is csak ezt a márkát szeretném használni gépeknél és tisztítószereknél is egyaránt.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azért vagyok büszke, mert alkothatok. Ha egy koszos felületet tisztítok foltmentesre és tisztára, utána képes vagyok percekig még nézegetni és büszkélkedni, hogy ezt is sikerült megoldanom.

A vállalkozásomra azért vagyok büszke, mert mertem lépni egy nagyot előre. Találtam valamit, amibe úgy gondolom, hogy jó lehetek.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A legfontosabb a jó beállítású fénykép készítése, hogy az ügyfelek a legjobb megvilágításba lássák a munkám minőségét. Gyakran nem megfelelőek a fényviszonyok arra, hogy visszaadják azt a mértékű változást, amit sikerült létrehoznom egy adott bútordarabon vagy szőnyegen.

A másik fontos dolog, hogy a fb oldalamat és hirdetéseimet a lehető legmegfelelőbb módon tudjam kezelni és válaszolni az oldalon keresztül beérkezett üzenetekre minél hamarabb és könnyebben.