SzabadidőVác

rendezvenyportal.hu

Rendezvénypiaci szolgáltatók kereső felülete

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a rendezvénypiaci szolgáltatók piaci megjelenését, illetve időt takarítsunk meg minden felhasználónak, aki szolgáltatót keres rendezvényéhez.

Oldalunkon megtalálhatóak rendezvény/esküvő/csapatépítő helyszínek, catering, rendezvényprogramok/aktivitások, fotó/videó/drón, dekoráció, technika, eszközbérlés és még további szolgáltatói kategóriák.

Miért lettél vállalkozó?

Fontosnak tartom az életben a több lábon állást, ezért a főállásom mellett vágtam bele a vállalkozásba.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Rendezvénypiaci szolgáltatóknak kínálunk hirdetés megjelenést. A hagyományos kereső oldalakkal szemben, nálunk célirányosan kereshetnek a potenciális megrendelők és az intelligens kereső/szűrő rendszernek köszönhetően pár perc alatt meg is találják, amit keresnek. A nálunk elhelyezett hirdetésekkel a konkrét célközönségét tudja elérni, minden rendezvénypiaci szereplő.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Két gyermekem nevelése és a főállásom mellett szinte alig jut idő bármire, mégis sikerült ezt az ötletemet tető alá hozni és elindítani a weboldalt.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Ez a vállalkozás szinte 100%-ban a digitális világban működik. A weboldal ugyanúgy használható okostelefonról, illetve tabletről és ezekről az eszközökről érkezik az oldal látogatóinak jelentős része. Így ezek az eszközök nagyban hozzájárulnak a látogatók és felhasználók számának növekedéséhez.