SzabadidőSzekszárd

Wágner Éva Fotóstúdió

Portréfotózás, termék-, cégesarculat fotózás

Szekszárdon hoztam létre saját kis fotóstúdiómat. Családi fotózásokkal kezdtem a vállalkozásomat, de ügyfeleim most már nem csak családjukat, családi eseményeiket, hanem vállalkozásaik termékeit, szolgáltatásait is velem fotóztatják. Sok iskolában óvódában készítem a tavaszi és karácsonyi fotókat a gyerekekről. Amint az idő engedi a környék legszebb helyein kültéri családi fotózásokat is vállalok. Nagyon szeretek különleges portrékat készíteni gyerekekről. A fotózás minden ága érdekel. Sok képzésen veszek részt, hogy folyamatosan fejlődhessek szakmailag.

Miért lettél vállalkozó?

Mindig arra vágytam, hogy a "magamura" lehessek. Nem szerettem a régifajta tekintélyelvű vállalati struktúrákban dolgozni. Nagyon rossz beosztott voltam.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

családifotózás, termékfotózás, céges aruclati fotózás, üzleti portré fotózás, óvodai-, iskolai fotózások, fotókönyv, vászonkép készítés

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy teljesen egyedül találtam ki a fotózást mint vállalkozást, de a családom abszolút mellém állt és támogatott, akkor is, amikor kiderült, hogy ez bizony egy nagyon költséges és bonyolult fajtája a saját üzletnek.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A facebook az alapja a vállalkozásom online jelenlétének. Semmilyen más platformon nem vagyok komolyan jelen. Szeretném ezt majd fejleszteni, de sajnos abba a 40-es korosztályba tartozom, aki ehhez már nem igazán ért.