SzépségGöd

Andamon Hungária Kft

Prémium natúrkozmetikai cikkek kis- és nagykereskedelme

Az Andamon Hungária Kft-t 2002-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan termékeket hozzunk a magyar piacra, melyek különlegesek, innovatívak és közel állnak a szívünkhöz.

A Nesti Dante prémium olasz natúrszappanok kizárólagos disztributorai vagyunk 2002 óta.

A portfóliónkban megtalálható termékek egytől egyig ilyenek és büszkék vagyunk arra, hogy mi magunk és a családunk is ezeket használja.

A cég alapításakor kitűzött egyik célunk az volt, hogy üzleti kapcsolatainkat valódi partnerség jellemezze, amelyben együtt dolgozhatunk a közös sikerért. Egyformán fontosak számunkra a kicsik és a nagyok is. Egyformán figyelünk a legkisebb bioboltra és a legnagyobb hipermarket láncra is.

Miért lettél vállalkozó?

Munkám 18 éves korom óta a kozmetikai iparághoz köt, különböző nagy és még nagyobb multinacionális cégeknél dolgoztam különböző pozíciókban. 15 éve eljött az a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy a magam lábára állok és tapasztalataimat a saját magam számára hasznosítom.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Prémium natúrkozmetikumokkal foglalkozunk. Kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk a Nesti Dante, Nacomi és Erbario Toscano márkáknak.

Három saját webáruházunk van, de fő tevékenységünk a nagykereskedelem.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok arra, hogy több mint 15 éve stabilan a piacon vagyunk és hogy csak olyan márkákat tartunk a portfólioban, amiket saját magunk is szívesen használunk, így azonosulni tudunk velük.

Büszke vagyok arra, hogy 15 év alatt még egy partnerünk sem távozott elégedetlenül, szívesen dolgoznak velünk.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Ez a piac már elképzelhetetlen online eszközök nélkül. Három webáruházat működtetünk, facabookon, instagramon építjük rajongótáborunkat, a márka ismertségét.

Külföldi partnereinkkel online meetingek segítségével tartjuk a kapcsolatot.