SzépségBudaörs

Judit Tóth

Sminkelés/Színtanácsadás/Styling/Ékszertervezés/Marketing

Budaörsi anyukaként évek óta segítek a hozzám forduló anyáknak, hölgyeknek megtalálni a bennük rejtőző NAGYBETŰS NŐT. Mert ez a jó nő néha eltűnik, kámforrá válik, időszakosan (tudom, mert én is számtalanszor átéltem) olyan élethelyzetbe kerülünk, amikor nőiségünk megélése, kibontatkoztatása, újratervezése a prioritási listánk 245. helyére kúszik vissza.

A sminkelés alapjait még 2009-ben, egy igen neves sminkmesternél tanultam: ő mutatta meg számomrad a szépítés ezen módjának eleganciáját és esszenciáját. Majd megszülettek az iker gyermekeim és egy időre a terveim ebben a szakmában háttérbe sorolódtak. Mindig voltak apróbb munkáim, képeztem magam (ekkor fedeztem fel az amerikai youtube video bloggerek csodás világát) de a tudatosság hiányzott. Visszatértem a multik világába mint marketinges, de valahogy nem múlt a hiányérzet..

2017-ben, mint bakancslistás pont megszerveztem Budaörs első dizájn vásárát, a @hellodizájnt. Nagy szerelem számomra a magyar dizájner tervezőkkel közös munka, mindig is nagyra tartottam, hogy a termékeik mögött megismerheti a vásárló közönség az EMBERT.

2018-ban úgy éreztem, itt az idő, hogy beteljesítsem gyermekkori álmom: elvégeztem egy Divat- és Stílustanácsadó OKJ-s képzést, mely nagyot lendített a szakmai motivációmon. A divattervező iskola befejeztével kiegészítőkkel kezdtem foglalkozni és megalapítottam első saját ékszer márkámat a @pearlybudapest-et, mely unikális darabokat hozott a magyar piacra gyöngy és tüll felhasználásával.

2020-ban a Mod’Art International Hungary-ben színtanácsadás képzésen fejlesztem tudásom.

Olyan komplex szolgáltatást nyújtok, ahol a legfontosabb fokmérő az empátia, a pozitív testtudat- és a ezáltal egy tudatos ruhatár, valamint napi szépség-rutin kialakítása. Pontosan tudom, anyaként, nőként mire vágynak a hozzám érkezők - a mai rohanó világban pár órát eltölteni színek, sminkek, ruhák között, mely folyamat során előcsalogatjuk a bennük rejtőző szupernőt.

Tóth Judit

Miért lettél vállalkozó?

A multi világban nem találtam meg azt a kreatív utat, melynek megélésére gyermekkorom óta vágytam. Most úgy érzem, a helyemen vagyok és életem második felében olyan dolgokkal foglalkozhatom, melyeket nem munkaként élek meg, és mellyekkel segíthetek a hozzám fordulóknak.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Sminkoktatás/Színtanácsadás/Stílustanácsadás/Design ékszer tervezés/Marketing

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozásom a gyermekem, jóleső érzéssel figyelem, ahogy napról-napra fejlődik, a visszajelzések mentén pedig úgy érzem, jó úton haladok.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Mivel magam is marketing szakemberként dolgoztam évekig, nagyon jól jön most az a tudás, melyet napi szinten használok a válallkozásomban. Azt gondolom, a digitalizáció minden szektort elér idővel, próbálok erre - is - berendezkedni, de mindig van mit tanulni, nyitott vagyok és állandóan figyelem az új trendeket.