SzépségDebrecen

Perspektíva Okt. Centrum Kft.

Szépségszalon a belváros szívében

Megtalált egy szép lehetőség, melynek fényében Debrecen belvárosában egy exclusive szépség szalon vezetője lehetek, a szalon szakmai koordinátora és jómagam víziójában nem egy klasszikus értelemben vett kozmetika létrehozása volt a cél, hanem a szakma nívójának a felemelése. Ezért mindenképpen a professzionális oktatásra helyezzük a hangsúlyt. A szalon nem csak a szakma felé, hanem a lakosság felé is workshopok rendezésével nyit, hogy megszépítsük Debrecen és a környékükön élő Hölgyek életét.

Miért lettél vállalkozó?

Debrecen, de az is lehet, Magyarország első szemöldök bárját hoztuk létre, azzal a céllal, hogy mind a lakosság mind a szakmabeli társak nyugodt szívvel térhessenek be Hozzánk. Harmóniát ,magabiztosságot kapnak a Hölgyek luxus körülmények között. Szerettünk volna valami értéket adni Vendégeink számára ebben a rohanó,anyagi világban.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kizárólag tiszta,vegyszermentes,high-tech anyagokkal dolgozunk.

Szolgáltatások:

Sminktetoválás

Szemöldök&Szempilla Bár

Kozmetika

Oktatás

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkék vagyunk arra, hogy azok a Nők, akik nálunk veszik igénybe ezeket a már hétköznapinak mondott szolgáltatásokat, egy élménnyel gazdagodva távoznak, hiszen tudjuk az élet túl rövid, igyekeznünk kell minél több élménnyel megtölteni. Ezért a Szemöldök Artistok egy “egyszerű szemöldökfestésből” is luxus élményt varázsolnak.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Nagyban segítik. Pl. Az online időpontfoglaló rendszerben történő időpontfoglalásból leszűrhető, hogy milyen extrém időpontban jut eszükbe a vendégeknek a foglalás. Tabletek vannak kihelyezte a szalonon belül, ahol még várakozik, kész munkáinkat tudja nézegetni.