TurizmusKáptalantóti

AR/VR Game Flow Kft.

Városfelfedező mobil applikácó, gamifikáció, csapatépítés

Gamifikációs megoldásaink, melyeket a különleges AR (kiterjesztett valóság) funkciókkal kombinálunk, kiválóan alkalmazhatóak a vállalatok életében. Színesítik egy-egy céges összejövetel eseményét, csapatépítő játékok során segítik a munkatársak együttműködését, növelik a versenyszellemet, összekovácsoló erőként hatnak.

A toborzási folyamatba integrálva a kiválasztás is játékosítható, magyar, de akár angol nyelven is elkészíthető digitális kompetencia-mérő játékkal, amelyet már hazánkban is sikerrel alkalmazott néhány úttörő cég.

Választható városi kincskereső játék, kültéri nyomozós játék, vagy akár beltéri program a népszerű szabadulószoba élményével. Minden korosztálynak.

Felhasználható marketing céllal egy-egy termék bevezetésénél, ahol játékos formában nyílik mód a bemutatásra és a leendő vevők meggyőzésére.

Újszerű megoldásokat kínálunk könyvtárak és múzeumok számára, valamint iskoláknak a tanulmányi kirándulások során új ismeretek játékos elsajátítására. Egyik fő előnye a folyamatos interaktivitás, a résztvevők aktív részesei a tanulás és tapasztalás folyamatának.

A játékok során átélt izgalom, a flow-élmény teszi igazán maradandóvá a tanult élmények megőrzését.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kiterjesztett valóság élményű és hely alapú mobil kincskereső és felfedezős játékok:

- A Kiskirálylány kalandjai - Egy páratlan városfelfedező játék program Tapolca városában.

- Egy rejtélyes levél nyomában - Kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék program Badacsonyban.

- Egy rejtélyes merénylő nyomában - mobil nyomozós játék a Budai várban.

Beltéri kincskereső és hibrid (mobil és analóg elemeket tartalmazó) csapatépítő játékok:

- A Fáraók Kincsei Nyomában - 7-12 éves korosztálynak készült beltéri kincskereső - nyomtass és játssz - partijáték, születésnapi zsúrokra.

- Mentsétek meg az Emberiséget - címet viselő csapatjátékunk 4-7 fős csapatokkal 15 csapatig, akár 105 fő részvételével! Magyar és angol nyelven is.

A mobil applikáció sokrétű megoldást kínál önkormányzatok, turisztikai desztinációk, szálláshelyek, cégek részére, így a jelenleg elérhető "kész játékaink" mellett egyedi megbízás alapján is el tudunk készíteni felfedező, kincskereső, csapatépítő játékokat.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

2019-ben a hazai piacon elsőként jelentünk meg a kiterjesztett valóság élmény nyújtó városfelfedező applikácóval.

A rengeteg pozitív visszajelzés bizonyította, hogy jól döntöttünk.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

90+ %-ban online vállakozás vagyunk és folyamatosan bővítjük jelenlétünket az online térben.. Kültéri játékainkhoz a hozzáférést profi e-commerce modul segítségével vásárolhatják meg játékosaink. Nincs szükség időpont foglalásra, biztonságos kártyás fizetést követően azonnal indítható a játék a helyszínen.

Online számlázunk. Több online dokumentum kezelő szolgáltatást, és felhő alapú projekt menedzsment szoftvert használunk.