TurizmusBudapest XIV.

Baggio Private Travel Kft

Személyre szabott privát utazások szervezése

Magyarország első Private Travel szakertőjeként személyre szabott privát utazásokat szervezünk világszerte prémium és luxus kategóriában.

18 év alatt sem szerveztem 2 egyforma utazást, az ötlépéses utazastervezői szisztémánknak köszönhetően minden utazás egyedi, és pontosan az ügyfél álmaira szabott.

Magyarországról egyedül tagok vagyunk a svájci Traveller Made szervezetben, mely a világ 428 legjobb travel designerét tömöríti 69 országból. Ide csak meghívásos alapon lehet bejutni, a tagság nem megvehető.

Miért lettél vállalkozó?

Mert a kiutaztatásban egy olyan céget akartam létrehozni, mely még nem volt és azóta sincs a piacon. Amelyik csak és kizárólag egyedi, személyre szabott utazásokat tervez a top ügyfelek számára.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Privát személyre szabott utazások a világ minden tájára, amin belül az egyik legerősebb láb a privát afrikai szafarik.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A leginkább arra, hogy teljesen egyedi processt sikerült kialakítani a piac top ügyfelei számára, amit imádnak és ami segítségével egyszeri és megismételhetetlen utazásban lehet részük.

Olyan szolgáltatás nyújtunk, hogy aki egyszer ránk talál, az nem tágít tőlünk.

A másik, hogy egyedüli magyarországi tagként beválasztottak minket a svájci Traveller Made szervezetbe, ahol mind a mai mi vagyunk az egyetlen magyar tag.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A kapcsolattartásban, markaépítésben és a process működtetésében, automatizálásban, valamint a munkatrásakkal való kapcsolattartásban.