TurizmusSzeged

PanoptikumArt.com

Szelfiszobrokat, Szelfipontokat és Brand figurákat készítünk

BRAND SZOBRÁSZ STUDIONK, SEGÍTENI TUD NEKED ABBAN,

hogy Szelfipontjaink és Brand figuráinkon keresztül, velünk is közösen, olyan felejthetetlen élményeket nyújthass a vendégeidnek, látogatóidnak, vásárlóidnak, céges ügyfeleidnek – partnereidnek, amitől garantáltan meghökkennek vagy nagyokat nevetnek… 🙂 !

Egy biztos! – Olyan maradandó élményekkel fognak távozni tőled, amivel szolgáltatásodat, sikerül beleégetned az emlékezetükbe… örökre 🙂 !

Miért lettél vállalkozó?

Van egy régi családi fotónk. A rácsos ágyban állok egy régi téglaépítésű házban, és jól látszik, ahogy az ujjaimmal a vakolatban már kikapargattam néhány lyukat a falból. Alig voltam pár éves, de már bennem volt, hogy a kezembe kaparintott dolgokat a saját gondolataim szerint átalakítsam...

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Olyan "termékek" alkotásával foglalkozom, melyek az emberek számára élményt, mosolyt, és kreativitásuk kiélésére, ad lehetőséget... Cégeknek, vállalkozásoknak segíteni tud a személyes kapcsolatok építésében, márkaépítésben, közösségépítésben... Intézményeknek, rendezvények résztvevőinek, felejthetetlen élményeket, emlékeket és történeteket ad, melyre emlékezni fognak örökre...

Mi ezeket Szelfipontoknak, Szelfi szobroknak és Brand figuráknak hívjuk, igazi egyedi alkotás mindegyik, ezért is képesek felejthetetlen élményeket adni..

Turizmus, idegenforgalom, vendéglátás, rendezvények területén...

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Chaplin ezt így fogalmazta meg: “Az emberek arcára mosolyt fakasztani, szemükbe könnyet csalni, a legnagyszerűbb dolog a világon"

Büszke vagyok rá, hogy képes vagyok én is hasonló élményeket adni...

Mert őszintén hiszek a boldog közös alkotás, gondolkodásunkat - és ezáltal talán kicsit a közvetlen környezetünket is - formálni képes erejében!

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A marketingben elengedhetetlenek, de a folyamatos fejlődést szem előtt tartva, ma már van digitális rajztáblám is, és egyre inkább használom, ajánlatok készítésénél. Bár megvallom őszintén, a Szelfi szobrokról, élményötletekről, a mai napig nagyon szeretek festett képeket is adni :)