TurizmusBudapest III.

Táborfigyelő.hu

Táborfigyelő - Gyerektáborok egy helyen, összehasonlíthatón!

Országszerte

Szezontól és kikapcsolódási lehetőségektől függetlenül, minden kategóriában, amely belefér a táborozás fogalomkörébe, keressük a lehetőségeket az ország határain belül és kívül is.

Ismeretek

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megjelenített táborok a szórakozáson kívül a gyermekek fizikai és szellemi képességeinek fejlődését is elősegítsék. Így gyermekük a tábor időtartama alatt játszva, de szakemberek felügyelete alatt sajátíthatnak el új ismereteket.

Szakértő kezek

Biztosítjuk a különféle lehetőségek összehasonlítását, hogy a szünidőben Ön a leginkább kedvelt időtöltést biztosíthassa gyermekének a legkedvezőbb árért. Mindemellett nyugodt lehessen afelől, hogy a legjobb kezekben van gyermeke, ugyanis a táborokat előzetesen megvizsgáljuk, hogy jogilag rendezett hátterű és programjukat tekintve szakmailag megfelelő táborszervezők táborait jelenítsük meg!

Élmények

Legyen szó a természetjárók által kedvelt hatalmas túrákról gyalog vagy akár lóháton, a tábort körülölelő természet megismeréséről, felfedezéséről, a tikkasztó hőségben a pancsolásról, a kézműves foglalkozás adta alkotási lehetőségekről, vagy a csapatjátékok, illetve az egyéb sportok űzéséről, nálunk minden gyermek biztosan megtalálja a kedvenc táborhelyét, ahova szívesen jár vissza minden évben, és soha nem felejti el az ott szerzett élményeket, az új, akár életre szóló barátságokat.

Miért lettél vállalkozó?

Tenni szerettem volna a táboros piac fehéredéséért, és egy helyre gyűjteni a biztonságos és megbízható táborokat.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Gyermektáborokat gyűjt portálunk, amelyeket egytől egyig ellenőrzünk, hogy megfelelő jogi háttérrel rendelkezzenek, így többek között az egészségügyi előírásokat is betartsák, sőt a tervezett programokat is vizsgáljuk, és szükség esetén tanácsot is adunk a javításukra.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok, hogy az elmúlt 13 évben sikerült Magyarország első számú gyermektáboros portálját létrehoznunk, ahol éves szinten közel 3000 táborturnus érhető el. Eközben a táborszervezők egyfajta szakmai képviseletként tekintenek munkánkra, a szülők számára pedig garanciává vált a jó táborválasztásra a Táborfigyelő márka. Ezt a tevékenységünket 2019-ben Magyarország első és egyetlen táborértékelő rendszerével is megfejeltünk, megalakult a Táborminősítő, mely projektjünk a Magyar Innovációs Nagydíjon a bírálóbizottság értékelése alapján jelentős innovációnak minősült!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Folyamatosan úton vagyunk, tárgyalásról tárgyalásra járunk, így a portál fejlesztése, új táborok felvitele, vagy a számlázás sem lenne elképzelhető online megoldások nélkül, elsősorban telefonon.