VendéglátásBudapest XIV.

MenyegzőreFel - Hajnik Ágota

Esküvőszervezés

Minden esküvő egyedi és különleges, megismételhetetlen esemény. Akárcsak a Jegyespárok szerelme.

Azért dolgozunk esküvőszervezőként, hogy ezt az életre szóló eseményt minden mozzanatában tökéletessé tegyük. Hogy a házasélet induló szakasza valóban boldog legyen, számtalan csodaszép pillanattal és élménnyel gazdagodva, amelyből az ifjú Jegyespárok életük végéig töltekezni tudnak.

Miért lettél vállalkozó?

Szenvedélyesen szeretem az esküvők és rendezvények világát, szívügyem a Jegyespárok boldogsága. Hivatásom a munkám. Nincs annál nagyobb öröm számomra, ha tudásom legjavával szolgálhatok két szerelmes szívet, ha munkámmal könnyebbé és boldogabbá tehetem a hozzám forduló Jegyespárok életét és egy őszintén boldog élménnyé varázsolhatom életük legszebb napját, amire mindig óriási öröm bármikor visszagondolni, újra átélni az évfordulók és a szürke hétköznapok során.

Azért lettem vállalkozó, hogy a Jegyespárok szolgálatába állhassak és a lehető legtöbbet nyújthassam a munkám során.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Esküvőszervezéssel foglalkozom, maximális elhivatottsággal, személyre szabottan.

Ezen felül az általam összeállított Menyegzői Tervező Naplóval segítem az ifjú Jegyespárokat eligazodni az esküvőszervezés feladat-rengetegében.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozásom zászlajára tűztem azt a nagy célt, hogy a magyar házasságok körében csökkenjen a válási arány. Ezt azzal tudom segíteni, hogy maximálisan nyugodttá és őszintén boldoggá teszem a házasélet induló szakaszát, ami maga az esküvő megszervezése és a Nagy Nap.

Büszke vagyok minden Jegyespárra, aki őszinte szerelemből dönt a házasság intézménye mellett és beleteszi a munkát a párkapcsolatuk, később a házasságuk fejlesztésébe, megerősítésébe. Őszinte boldogsággal és büszkeséggel tölt el, amikor látom két szerelmes szív találkozását és egységgé olvadását a házasságkötés során. Ezt vagyok hivatott segíteni, ez ad értelmet a munkásságomnak.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Nagyon sokat telefonálok, e-mail-ezek a munkám során. A Jegyespárok jobb keze és legjobb barátja vagyok, aki mindent elintéz, mindenre gondol, már előre leegyeztet mindenkivel mindent. Ehhez nélkülözhetetlenek számomra a digitális, online eszközök, a folyamatos kiváló internetkapcsolat, hogy bármi gond adódik (főként az esküvő napján) arra azonnal és hatékonyan tudjak reagálni, megoldani bármilyen problémát és megválaszolni minden felmerülő kérdést.

A külföldön élő Jegyespárokkal tulajdonképpen hónapokig online tartjuk a kapcsolatot és tervezünk meg mindent alaposan, a legutolsó momentumig, amíg haza nem tudnak látogatni az esküvő napjáig.