VendéglátásBudapest IX.

Rukkola Bistro Kft

Saláta és smoothie bár, take away

A Rukkola célja, hogy olyan egészséges ételeket készítsen, mellyel segíthetjük az egészségtudatos életre való ösztönzést, melyek tartalmasak, ízletesek és ugyanakkor egészségesek is! Válogass nyers saláták, grillezett szendvicsek friss smoothiek és narancslé, házi limonádé és jeges tea, gyümölcssaláta és édességeink között kedvedre! Akár útközben is fogyaszthatod őket!

Miért lettél vállalkozó?

20 év FMCG év után, szeretnék szabad lenni és olyan vállalkozást működtetni, amiben kamatoztatni tudom a tudásomat, hiszek benne, hiteles vagyok benne és amivel másoknak is jót teszek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Élelmiszeripari termékek előállítása és értékesítése: Nyers saláta, smoothie készítése elvitelre (TAKE AWAY). Természetesen vannak kiegészítő termékek is a portfólióban, mint pl. minden mentes kekszek, kézműves csokoládék (nyers mézből, ill. vegán).

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok büszke, hogy egy olyan egészséges életszemléletet (életformát) tudok közvetíteni, amiben hiszek, hiteles vagyok benne. Tudom, hogy az embereknek erre szüksége van. Az általunk kínált termékek segítenek az embereknek megőrizni az egészségüket, a rohanó hétköznapokban is.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A vállalkozás minden területén jelen van az online:

- rendelés felvétel

- kommunikáció a konyhával

- kommunikáció a vevőkkel

- kommunikáció a beszállítókkal, partnerekkel

Gyakorlatilag megkerülhetetlen a digitális, online eszközök használata a működésünkben.