VendéglátásBudaörs

Smartfood Smartlife Kft.

Életmódváltó, fogyókúrás teljes napi menü házhozszállítás.

Napi ötszöri étkezést tartalmazó, dr. Takács Hajnalka dietetikus Mindenbenne módszerével összeállított, teljes értékű, egészséges, változatos és nagyon finom ételt szállítunk a hét öt napjára és hétvégére. A Smartfood menüben minden élelmiszer, nyersanyag benne van, amire a szervezetnek szüksége van és nem tartalmaz speciális alapanyagokat, étrend-kiegészítőket, porokat, kapszulákat. A titok a tűpontos adagolásban, a kiegyensúlyozottságban és a szélsőségektől mentes étrendben rejlik.

A menü fogyni vágyók, cukorbetegek, IR-esek, PCOS-ben, magas vérnyomásban szenvedők, babát tervezők visszajelzései szerint is eredményes.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, mert én hozhatom meg a céget érintő döntéseket. Létrehozhatok valami olyat, ami eddig még nem volt.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Napi ötszöri étkezést tartalmazó menüt szállítunk házhoz. Könyvet értékesítünk és egészségügyi dietetikai tanácsadást is tartunk.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Olyasmit csinálhatok, ami más emberek életét, életminőségét teszi jobbá. Nem kell valótlanságot állítanom a termékemről, szolgáltatásomról, mert tudom, hogy kiváló.

Azért vagyok büszke a vállalkozásomra, mert működik és fejlődik a nehézségek ellenére is.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Webshopban értékesítünk, ez az alapja a működésnek. Az ügyfélszolgálat is online működik elsősorban. A tanácsadást online is végezzük.