VendéglátásDebrecen

Vintage World

Virágos reggeliző-kávézó és országos webáruház

4 éve nyitottunk Debrecenben egy virágos kávézót, ami mára virágos reggelizővé nőtte ki magát, amely még mindig teljesen egyedi a környéken (is).

A másik része pedig a webáruházunk, amely főleg saját készítésű, saját ötlet alapján megalkotott (eu által is elfogadott szabadalmi tanúsítvánnyal rendelkező) habrózsa dobozokkal foglalkozik országosan.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, hogy nekem legyen a legjobb főnököm, és ugyanezt tudjam át adni a kollégáimnak. 😉

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Zöldség-gyümölcs kereskedelem volt az első amivel kezdtem. Aztán élelmiszerüzletet alapítottam, ami az idén lesz 14. éves. Nagy büszkeség ez a számomra.

Következő lépés a vendégházak létrehozása és üzemeltetése volt. Majd a sok-sok időm mellett (vicc volt ;) ) az ország első virágos reggelizőjének a létrehozása a feleségemmel. Ezzel párhuzamosan elindítottuk webáruházunkat is.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mindig is Saját ötleteim megvalósítása mellett munkahelyeket tudok teremteni a környezetemben.

Sikerült egyedi dolgokat létrehoznom, megvalósítanom úgy, hogy még a körülöttem lévők is hitetlenkedtek benne. (Pl.: A habrózsa dobozaink lassan világszabadalom lesznek)

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Gyakorlatilag az internetnek köszönhető a webáruházunk létezése. Jelentősen segíti weburáházunk gördülékeny működését az okostelefonok elterjedése is. Vásárlóink kényelmesen bárhonnan, bármikor le tudják adni rendeléseiket.

Az üzletek vezetékes és mobil telefonon is elérhetőek, így a kommunikáció minden érdeklődő, vásárló számára egyszerűbb, kényelmesebb.

A rendelésfelvétel a reggelizőben tableten keresztül működik, mely egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a munkafolyamatokat üzletünkben.