Vállalkozó vagy?

Mutasd meg a céged a nagyvilágnak! A Telekom Hello Biznisz Klubban céged tevékenysége mellett a saját történetedet is megoszthatod közösségünkkel és leendő ügyfeleiddel.

Vállalkozást keresel?

Ha neked is számít, kitől veszel terméket vagy szolgáltatást, böngéssz adatbázisunkban és ismerd meg a Telekom Hello Biznisz Klub tagjait közelebbről!

Mi a Telekom Hello Biznisz Klub?

Oldal, ahol bemutatkozhatsz

Itt az ideje, hogy végre elismerjük a vállalkozók kemény munkáját! A Telekom Hello Biznisz Klub elsősorban megjelenési lehetőség kis- és középvállalkozásoknak. Oldalunkon nemcsak céged elérhetőségeit és tevékenységét mutathatod be, hanem azt is, ami mögötte van: a sikereket, buktatókat, és legfőképpen azt, hogy mire vagy büszke – hiszen minden vállalkozás egy történet. Regisztrálj, és állítsd össze vállalkozói profilodat kérdéseink segítségével! Így más vállalkozók is ihletet meríthetnek a sztoridból, és leendő ügyfeleid is jobban megismerhetnek a profilodon keresztül.

Eszköz, amivel új megjelenésekhez juthatsz

A Telekom Hello Biznisz Klub felületén kívül is adunk segítséget ahhoz, hogy megmutasd magad és a munkád. Regisztráció után oldalunkon egy egyszerű tervezőben pár kattintással elkészítheted online névjegykártyádat, amelyet utána saját felületeiden is megoszthatsz. Hogy további megjelenést biztosítsunk a tettre kész vállalkozásoknak, a Telekom lehetőséget ad az online felületein való megjelenésre is a Hello Biznisz Klub tagjainak. Ráadásul, ha regisztrációkor jelzed részvételi szándékod, akkor akár te is szerepelhetsz a Telekom nemsokára induló online kampányában. További részleteket az online kampányhoz kapcsolódó Kampányos Felhasználási Feltételekben olvashatsz.

Adatbázis, amiben kereshetsz

Az interneten hirdető rengeteg vállalkozás közül gyakran nehéz megtalálni azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek. Oldalunkkal azoknak is segítünk, akik megbízható partnert, szolgáltatót keresnek. A vállalkozói profilokat érdeklődőként is bögészheted, és kapcsolatba léphetsz azokkal, akik történetük alapján a legszimpatikusabbak neked.

Kiemelt vállalkozások

A regisztráció gyors és egyszerű négy lépéseA regisztráció gyors és egyszerű négy lépése