KézművesNyíregyháza

Ágilánc

Az autós őrangyal arra hivatott, hogy vigyázzon ránk az úton

A vállalkozásom az Ágilánc. Egyedi feliratos és fotós kulcstartókat, autós őrangyalokat és ékszereket készítek. Minden darab különleges, mert a megrendelők részletes tervei alapján készül. Ők megálmodják én pedig elkészítem. A végeredmény mindig pont olyan, amilyet elképzeltek, így az öröm sosem marad el. Ha igazán személyes ajándékot keresel, amiben nem csak a te, de az én szívem-lelkem is benne van, akkor szánj rá időt és tervezd meg a saját Ágilánc terméked.

Miért lettél vállalkozó?

Szerettem volna a saját döntéseim alapján dolgozni. Így nagyobb a felelősség, de nagyobb az öröm is. Minden sikerért a saját vállamat veregethetem meg, de ha hibázok, az is csak az én gondom.

Örülök, hogy a termékeimmel nagyon nagy örömet okozok az embereknek. Minden darabot a megrendelőkkel közösen tervezünk meg. Rengeteg kedves visszajelzést kapok, ami segít, hogy akkor is lelkes legyek, ha fáradt vagyok.

A gyermekeimre is több időm van, mert én osztom be az időmet.

Sosem cserélném már el a vállalkozói létet az alkalmazottival.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Üveglencsés egyedi kulcstartókat, autós őrangyalokat és ékszereket készítek. A termékek minden részét a megrendelők választják ki, nincsenek sablon darabok. Addig egyeztetünk, amíg olyan nem lesz a kulcstartó, amilyennek a vevő megálmodta. Amikor az ajándékozott megkapja, akkor igazán nagy az öröm, hiszen pontosan neki készült.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A legbüszkébb az autós őrangyalra vagyok, amit sikerült jó pár évre levédetnem. Nagyon sok autóban vigyáz már az utazókra, de sosem készül két ugyanolyan darab.

Arra is büszke vagyok, hogy hiába ajánlották nagyon sokan a webáruházat, ahol leegyszerűsítve, időt spórolva rendelhetnék meg a vevők a sablon darabokat, még mindig lelkesen fordítok minden egyes megrendelőre annyi időt, amennyire neki szüksége van. Lassabb a tervezés, de nagyobb az öröm, és személyes az egész folyamat.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A telefonommal fotózom a termékeket, amikor elkészültek. Minden vevőnek elküldöm a kész termék fotóját, anélkül sosem küldöm el.

Online intézek mindent, a rendelés felvételétől a számlázásig.

Facebookon, emailben és instagrammon is leadhatják a rendeléseket.

Ezek nélkül a lehetőségek nélkül nem tudnék hatékonyan dolgozni.