Autó-motorDebrecen

Varga Autó Garancia Kft

Autókereskedő cég

Sokéves szakmai tapasztalattal, kifejezetten garantált futásteljesítményű használt autókkal, minden esetben 12 hónapos szavatossággal állunk leendő és régi vásárlóink rendelkezésére! Gépjárműveink 100 pontos teljes műszaki állapotfelmérésen esnek át, származásukra és futásteljesítményükre anyagi és jogi garanciát nyujtunk!

Minden esetben a legkedvezőbb finanszírozási és biztosítási konstrukciót biztosítjuk a megvásárolt autóhoz!

Azon Ügyfeleink számára akiknek gondot okoz cégünktől a földrajzi távolság, Magyarország területén önköltséges áron vállaljuk a gépkocsi házhoz szállítását!

Miért lettél vállalkozó?

Családban már hagyománya volt a vállalkozói életformának, már a Nagyapám és az Édesapám is vállkozó illetve abban az időben még kisiparos volt! Tanulmányaim befejezése után egy nagyvállalatnál helyezkedtem el, ahhol raktáros munkakörben kezdtem, majd 5 év múlva már flottameneger pozíciót töltöttem be! Ekkor sem tudtam elszakadni a gyermekkori szerelemtől, az autóktól és motoroktól! 10 év flottamenegerség után úgy éreztem a családi hagyományokat követve saját utamat kell járnom! Így megalapitottam a Varga Autó Garancia Kft - t!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Használt gépjárművek vétele eladása, állapotfelmérés, hitelkozvetités, biztosítás közvetítés, illetve a megrendelt áru és szolgáltatás házhoz szállítását is igény szerint biztosítjuk!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A legnagyobb büszkeséget az elégedett vásárlóim pozitív visszajelzése jelenti számomra! Amikor egy családban már a harmadik autót is tőlem vásárolják, az mutatja számomra, hogy jó irányba haladok!

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Mind a gépkocsik beszerzésénél, mind az utazásaim során, mind a fényképek elkészítését, mind a hirdeteseket feladasát, valamint a mindennapi kommunikációt is a Telekom eszközein és rendszerén végzem, a gyors naprakész informatikai telekommunikációs eszközök elengedhetetlenek a vállalkozás működteteséhez.