DesignAbony

DellART Studio

Weboldal készítés, grafikai tervezés és online marketing

Juhász Tamás vagyok a DellART Studio tulajdonosa és megálmodója. A vállalkozás új, ám én már közel 10 éve foglalkozom grafikával, weboldalkészítéssel és online marketinggel. Célom, hogy átfogó és teljeskörű szolgáltatást nyújthassak vállalkozók és cégek számára.

Mielőtt vállalkozó lettem dolgoztam irodában, kereskedelmi rádióban, közhasznú egyesületnél, bicikli boltban és reklámügynökségnél is több évet. Éreztem, hogy ez nem az én utam.

Az én utam az, hogy függetlenedve mindenki mástól sikerre vigyem a Te vállalkozásod, és emiatt az legyen az enyém is. A DellART Studio-ban Te vagy az első, csak rád összpontosítunk, mivel nem vállaljuk túl magunkat ezért tőlem olyat nem fogsz hallani, hogy „most erre nincs időm”.

Miért lettél vállalkozó?

Éveket dolgoztam alkalmazottként, mielőtt vállalkozó lettem. Mindig is szerettem volna beosztani a saját időmet, eldönteni saját magam mi a prioritás, merre haladjak az életben.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

- Weboldal/webshop készítés és karbantartás

- Grafikai tervezés

- Online marketing

- Marketing tanácsadás

- Virtuális asszisztencia

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy súlyos gyengénlátóként végigjártam a ranglétrát, minden voltam már csak akasztott ember nem :), de ahol most tartok csak magamnak, feleségemnek és fiamnak köszönhetem, akik végig hittek bennem és támogattak.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A munkám elengedhetetlen része. Internet, telefon és számítógép nélkül én ma nem lennék vállalkozó.