DesignBudapest X.

Suppro Design Studio

Tervezőgrafika, design, web

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal, de mégis friss és naprakész szemlélettel alkotunk a kreatív szakma különböző szegmenseiben. Legyen szó kereskedelmi reklám grafikáról vagy művészi értéket képviselő kreatív anyagokról, mi megvalósítjuk ügyfeleink elképzeléseidet.

Nem szokványos design stúdióként indultunk, amennyiben - a jó barátság ellenére - nem a grafikus szak után egyesítettük erőinket. Erre 10 év szakmai tapasztalat után kerítettünk sort, miután a saját területeinken ehhez méltó tudást gyűjtöttünk össze.

Szenvedélyünk és hivatásunk a tervezőgrafika segítségével megalkotni ügyfeleink vizuális sztorijait. Márkastratégiában gondolkodunk, ehhez pedig szeretnénk minél jobban megismerni Téged és a céljaidat.

Miért lettél vállalkozó?

Közel 10 éve dolgoztam különböző cégeknél, intézményeknél, grafikusként. Úgy éreztem, hogy ez klassz, de ennél sokkal több van bennem, rengeteg cél és elképzelés, de legfőképpen egy olyan tervezőgrafikai stúdió létrehozása, amely csak vállalkozóként, vállalkozásban működhetett. El is indultunk néhány hónapja, alakulnak a megrendelések is, de még szükségünk lenne egy nagyobb löketre, hogy elérhessük azt a szintet a szakmában, amire nagyon vágyunk és amiért dolgozunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Elsősorban tervezőgrafikai (pl. logo, arculat, offline és online grafika) szolgáltatásokban vagyunk jók, de nyitottak vagyunk szinte minden művészeti, kulturális és technikai lehetőségre is. Tervezünk így tehát kiállításokat, website-okat is, de szeretnék majd a jövőben egy klassz design terméket is elindítani, de ez még nem forrt ki teljesen.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok a stúdiónkra, mert egyesített erőinkkel így már elég erős portfóliót tudunk felmutatni, egyre nagyobb és jobb megrendelésekkel. Illetve csapatunk már elég jól lefedi a tervezőgrafika, sőt az általánosabb értelemben vett kreatív vagy design szakmát is. Nem titkolt célunk egy elismert kreatív ügynökséggé válni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Igyekszünk minden digitális eszközt és platformot kihasználni, mind az ügyfelekkel való kommunikációban, mind a reklámban. Weboldalunkon túl fent vagyunk minden fontosabb social media csatornán (Facebook, Instagram, LinkedIn), amiket napi rendszerességgel nézünk is. Az összes elérhetőségünk egymással is össze van kapcsolva. A jövőben weboldalunkhoz chatbotot is szeretnénk beállítani.