EgészségKecskemét

Arikan Therapy Kecskemét

Masszázsok, terápiás célú kezelések

Üdvözöllek titeket, Abonyi Rékának hívnak és azért hoztam létre ezt a vállalkozást, hogy segítsek az embereknek túllendülni a fárasztó hétköznapokon és elérjem azt, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Bővebb információt rólam és a tevékenységeimről a weboldalamon találtok. -> ->

https://arikan-therapy.webnode.hu/?fbclid=IwAR0cd3YlnpL-z547NO6sxoUAxTpbT2g9im5uMI_eUfXPAfxQieyK63WA9H8

Sok szeretettel várlak titeket a Manna Studioban, ahol kikapcsolódhattok.

Miért lettél vállalkozó?

Abonyi Réka vagyok, számomra az emberekkel való foglalkozás nem csak egy munka, hanem hivatás. Szerintem nagyon fontos manapság az embereknek az, hogy egy kicsit magukkal is töltsenek időt a hétköznapi teendők mellett, hiszen, ha nincs harmóniában az egyén önmagával, nem lazít időnként, akkor nem lesz harmóniában az őt körülölelő hely sem. Ma már annyira rohanó világban élünk, hogy véleményem szerint ez elengedhetetlen. Valamilyen módon fel kell tölteni magunkat. Ebben szeretnék segíteni az embereknek. Hiszen ha őket boldognak és kiegyensúlyozottnak látom, akkor ettől én is az leszek.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Tradicionális thai masszázs, méregtelenítő talpmasszázs, tradicionális tibeti masszázs, talpreflexológia, hangtál terápia

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Mert sikerült megvalósítanom egy régi álmom, valamint nagyban hozzá tudok járulni az emberek jóllétéhez, egészségéhez a tevékenységemmel. Nekem ez egy nagyon fontos dolog volt mindig is. Nem utolsó sorban pedig egy olyan közeget teremtettem meg ehhez, ami mindenkinek gyógyír lehet a lelki bajaira.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Nagyban segítik. Szerintem ma már internet és digitális eszközök nélkül nagyon nehéz érvényesülni vállalkozóként. A telefonomat és a laptopomat nap mint nap használom. E-mailezés, foglalások kezelése, adatrögzítés, nyereményjáték hirdetése a social media platformokon. Ezek céljából elengedhetetlenek.