EgészségBudapest XXII.

CsudaVet Kft.

Állatorvosi rendelő

Állatkórházunkat 2019-ben alapítottuk családi vállalkozásként, egy szervezetfejlesztő/pénzügyes férj és egy állatorvos feleség együtt, azzal a céllal, hogy egy egyedülálló helyet hozzunk létre. Nálunk harmonikusan fonódik egybe az emberek és az állatok fontossága, szeretete, a rájuk való odafigyelés. Szakmai hitvallásunk a diagnosztikánál kezdődik, mindig törekszünk az oki terápiára, nem kezelünk vakon semmilyen betegséget, és egészen a lehetőségek határáig tart (még akkor is, ha ehhez más rendelőbe kell referálnunk a betegeket).

Miért lettél vállalkozó?

Mindkettőnket az vezérelt, hogy egy saját vállalkozásban lényegesen kevesebb (vagy legalábbis más jellegű) kötöttséggel tudjuk megvalósítani azt, ami számunkra igazán fontos. A feleségem számára ez a kompromisszummentes, az állatok érdekét maximálisan szem előtt tartó állatorvoslás, számomra pedig egy olyan tanuló, agilis szervezet, melyben az embert helyezzük a középpontba, ahol jó létezni és dolgozni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Az ellátott fajok tekintetében szolgáltatási palettánk lefedi a kisállatok szinte teljes körét (kutya, macska, és egzotikus emlősök). Az általunk elvégzett beavatkozások pedig az egyszerű alapellátástól a műszeres diagnosztikán (röntgen, ultrahang) át a bonyolult lágysebészeti (pl. tumor eltávolítás) és csontsebészeti műtétekig.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a rengeteg konfliktus, nehézség ellenére (kisebb megbicsaklásokkal együtt) folyamatosan kitartunk a számunkra fontos alapértékek mellett. Így például soha nem kötünk kompromisszumot az ellátás minőségében (még akkor sem, ha ezzel bevételt veszítünk), és folyamatosan törekszünk arra, hogy a képességeinkhez mérten leginkább transzparens, felhatalmazó munkahelyi légkört teremtsünk.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Weboldalunk, Facebook oldalunk és Google Ads fizetett hirdetéseink egyaránt számos új beteget hoznak nekünk, akik még nem ismerték korábban a rendelőnket, de könnyen azonosulni tudnak a filozófiánkkal. Építjük ezen felül a márka ismertségét is, és igyekszünk egy olyan közösséget teremteni, ahol együtt tudunk működni olyan piaci szereplőkkel, akik hozzánk hasonló értékrend szerint működnek.