EgészségHévíz

Dentsana Fogászati Kft.

Fogászati magánpraxis

Hévíz központjában 14 éve és Siófok egyik legszebb helyén, a vitorlás-kikötőben tavaly nyár óta várjuk kedves pácienseinket a legmodernebb fogászati kezelésekkel. Ha "hiányos" a mosolya, vagy szeretne szebb fogakat, vagy akár csak egy aktuális éves kontrollra jön, szeretetettel várjuk. Fogfehérítés, ultrahangos fogkőeltávolítás, térítésmentes konzultáció, fogszabályozás, implantáció, szájsebészet. Mindkért rendelőben előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk, hívjon, kérjen időpontot!

Miért lettél vállalkozó?

Szeretek a saját döntéseim szerint élni. Vállalkozóként én döntöm el, hogy merre, mikor és hogyan, és természetesen a felelősség is az enyém. Az időmet és az energiámat a saját elképzelésem szerint oszthatom be.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Egészségügyi - fogászati - szolgáltatás, helyieknek és külföldieknek egyaránt. Magas minőség, megfizethető ár.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

20 éve dolgozom vállalkozóként, és több nehéz helyzetet is átvészeltem. A vállalkozásom nem nagy, de stabil jövedelmet biztosít. Nem csak a saját iparágamban vagyok jártas, hanem az ezt kiszolgálót tevékenységekben is, mint pl. marketing, üzletvezetés, HR, PR.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A vásárlók megtalálásában nélkülözhetetlen az online marketing, online hirdetések. A print reklámokat már nem is nagyon alkalmazzuk az online reklámok térnyerése miatt.