EgészségBudapest VI.

Natur Tanya Hungary Kft

Egészséges és bio táplálékkiegészítők nagykereskedelme

Natur Tanya® az egészséged otthona

A Natur Tanya® története a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség története. Ezt láthatod mindennapjainkban.

Dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cégünk gyártást, importot és disztribúciót lát el, étrend-kiegészítők, bio és reform élelmiszerek, illetve kozmetikumok szegmensben. Étrend-kiegészítőink olyan tápanyag koncentrátumok, melyek több ezer éves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal, melyek teljesen új kapukat nyitottak meg a prevenció előtt.

Bízunk benne, hogy termékeink iránti elkötelezettségetek nem csak azért nő évről-évre, mert minőségben nem kötünk kompromisszumot, hanem azért is, mert azok mindegyikében ott van, annak a szerelmes lüktetésnek is az energizáló ereje, ami 1990 óta hajt Minket előre, egy egészségesebb, mosolygósabb világért.

TERMÉKEINKET KERESD VISZONTELADÓI PARTNEREINKNÉL: gyógynövényüzletekben, patikákban, életmód centrumokban, wellness szalonokban, valamint természetgyógyászoknál.

Miért lettél vállalkozó?

Anno 1990’…egy szerelemmel kezdődött…

Minden egy szerelemmel kezdődött, amit a természetgyógyászat iránt éreztünk. Kezdeti lelkesedésünk és kíváncsiságunk hajtott, hogy szélesebb körben is bemutathassuk az alternatív gyógyászati ágakat és az általa alkalmazott növényeket illetve kivonatokat. 1990-ben egy apró kis bioboltot nyitottunk Budapesten, ahol betérő vásárlóink tapasztalatai és visszajelzéseik bővítették napról-napra alaptudásunkat, mely meghatározója és motorja jelenlegi dinamikus cégünknek, és ami a mai napig életünk elválaszthatatlan része. Pocsai Krisztina és Rudolf Rita, alapító-tulajdonosok.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Küldetésünk a prevenció hirdetése. Szeretnék felhívni a figyelmet a minőségi táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel és rendszeres testmozgás fontosságára. Szeretnénk megértetni az étrend-kiegészítők helyét és szerepét ebben. Célunk minél szélesebb körben megismertetni azon tápanyagokat, melyeknek koncentrált formái életmódváltással karöltve célzott támogatói az egészség megőrzésének.

Termékeink a legújabb gyártástechnológiákkal készülnek. Termékpalettánk követi a világszerte történő fejlesztéseket, hogy a növényi kivonatok és tápanyagok lehetséges előnyeinek új módjait ismerhessük meg. A minőség az első és a fő követelményünk! Termékeink mindegyikét a legjobb szakemberek fejlesztik, termelik és ellenőrzik, és melyeket nem csak nagy biztonsággal, de kiváló eredménnyel alkalmazhattok prevenciós céllal, egészségetek megőrzésére. E tekintetben a Natur Tanya® nem köt kompromisszumot!

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Ma …a Natur Tanya® büszke…

Büszkeséggel tölt el Minket, hogy a Natur Tanya® brand névhez a mai napig, tudatosan tervezett, megbízható, egyedi és minőségi tápanyagok illetve késztermékek tartoznak. Megtisztelő az a megszámlálhatatlan pozitív visszajelzés, melyeket nem csak az ország minden szegletéből, de még külföldről is kapunk viszonteladói partnereinktől és azok vásárlóitól. Ne feledd: „Csak olyan termékek és szolgáltatások mellé adjuk nevünket, aminek hatásáról meggyőződtünk, így ezekben Te sem csalódhatsz.”

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Viszonteladó partnereink a honlapunkon keresztül adhatják le rendeléseiket.

Termékeinkről közösségi média oldalainkon rendszeresen jelentetünk meg érdekességeket, tudnivalókat. Facebook-on érkező kérdéseket és megkereséseket a lehető legrövidebb időn belül szakértőink megválaszolják.