Gyártás / IparHódmezővásárhely

Munka-Tűz-Biztonság Iroda

Munkavédelem, tűzvédelem, munkabiztonság, balesetvédelem.

Mikrovállalkozás, egyéni vállalkozás, kisvállalkozás, cég számára a munkavédelem, tűzvédelem, a munkahelyi biztonság területén tudunk segíteni. Munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, kockázatelemzés, kockázatértékelés, munkavédelmi szabályzat, tűzvédelmi szabályzat készítése, szakértői tevékenység.

Miért lettél vállalkozó?

Fogalmazunk úgy,hogy vállalkozóként saját magamat alkalmazom teljesítménybérben. Ha jól teljesítek minden szép és minden jó, ha nem akkor meg kijavítom és megoldom a feladatott. Ha beismerjük, elismerjük,hogy hibáztunk akkor nem fogjuk elkövetni ugyanazt a hibát még egyszer és tudunk fejlődni.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A munkahelyi biztonság: építőipar, termelés, ipar, szolgáltatás, oktatás, kereskedelem területén. Helyszíni szaktanácsadás, munkavédelmi dokumentáció és tűzvédelmi dokumentáció készítés.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A lényeg a partneri viszony amelynek a jelentése szerintem közösen haladunk egy cél felé ezt betartva lehet folyamatosan lépésről-lépésre felépíteni egy vállalkozást elégedett ügyfelekkel.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Teljes mértékben , ez most már szükséges, a kérdés az kinek, milyen vállalkozása van és milyen mértékben és módon kell használnia ez egy fontos kérdés az eredmény szempontjából.