Hangszer, zeneDunaharaszti

Premier - Hegyi Csaba EV.

DJ, Ceremóniamester, Karaoke, Hangosítás, Műsorvezetés

2012 óta foglalkozom rendezvények szervezésével.

Számos kisebb - nagyobb bulit bonyolítottam le, mind DJ-ként, mind Karaoke-, vagy sima műsorvezetőként, fény-, hangtechnikusként, illetve 2018 közepétől ceremóniamesterként is.

Kezdetben az egyik legnagyobb budapesti rendezvényszervező cég alkalmazottjaként, majd a 2017-es évben kiválva, egyéni vállalkozóként folytatom munkásságom.

A DJ Szövetség tagjaként, a MAHASZ által regisztráltan, számlaképesen, legálisan dolgozom.

2018 2. negyedévében, a Magyar DJ Szövetség is elismerte munkásságomat, így bekerültem a

TOP DJ listájukba, akiket kiemelten ajánlanak Esküvőkre (is). 😊

Miért lettél vállalkozó?

Szeretnék egy napon, a saját főnököm lenni 100%-ban.

Szerencsés vagyok, mivel a vállalkozásom egyben a hobby-m is, így teljes szívvel lélekkel tudok minden megbízást teljesíteni, mert hát ki ne szeretne a hobbijával foglalkozni. :)

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

DJ (Esküvő és Rendezvény, Videó), Karaoke, Ceremóniamester, Hangosítás, műsorvezetéssel állok kedves megrendelőim szolgálataira, a folyamatosan fejlesztett eszköszparkkal.

Versenytársaimtól eltérően, én minden fontos, és szükséges információt megosztok weboldalaimon, közösségi oldalaimon, melyből teljesen átvilágítható céget láthatnak meg a kedves ügyfelek, nem kell minden vállalkozási infót kisajtolni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszke vagyok, hogy minden eddigi megrendelőm maximálisan elégedett volt a kapott szolgáltatással, sőt, többen említették, hogy komolyabb DJ-ket meghazudtoló bulikat csináltam, mert odafigyeltem a közönségre, és az igényekre. :)

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Digitális szerződés kötés, folyamatos online kapcsolattartás, felhőbeli közös forgatókönyv szerkesztés, rendezvény alatti teljes távoli vezérlés az épületen belül bárhonnan, stb. :)