IT / KommunikációDiósd

Első Bizniszem Podcast

Üzleti podcast

Az adásaink során beszélünk a bizniszeinkről, marketingről, önfejlesztésről, értékesítésről, social médiás tippekről és trükkökről, illetve meginterjúztatunk más vállalkozókat is.

Gyere és kövesd három lelkes fiatal srác kalandjait a vállalkozás és az üzlet világában.

Miért lettél vállalkozó?

Inkább azt írnánk le, hogy miért hoztuk létre a saját podcastünket, amire amolyan szerelem projektként tekintünk.

Szeretünk dolgozni, imádjuk a bizniszeinket és imádunk vállalkozni is. Éppen ezért szerettünk volna valami olyasmit létrehozni, amiben ki tudjuk élni a kreativitásunkat, illetve megtudjuk osztani egymással és a hallgatóinkkal a gondolatainkat, tapasztalatainkat és ötleteinket.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Podcastet készítünk 2 hetente, de ezen kívül vállalunk cégek számára teljeskörű marketing kivitelezést, illetve weboldal készítést is.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A podcastünk kapcsán arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy több ember számára is már tudtunk hasznos gondolatokat megfogalmazni, amiket ők később be tudtak építeni az életükbe.

Hiszen ezért hoztuk létre magát a podcastünket is, hogy magunk és mások számára hasznos gondolatokat, tapasztalatokat, ötleteket mondjunk, ami később a saját és hallgatóink hasznára tudjon válni.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Azon kívül, hogy általában személyesen vesszük fel az adást, mindent online eszközök segítségével csinálunk. A hang vágása, az adás publikálása, a podcast marketingje - ezeket mind digitális eszközök segítségével végezzük.