IT / KommunikációBudapest XVI.

GLABs

Online időkapu és rakodás management szoftver

Mi, a Colibree csapata, több, mint 10 éves fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk. Online webes alkalmazások és megoldások fejlesztésével, illetve teljeskörű webes megjelenések kialakításával foglalkozunk, mindezt Budapesten.

Cégünk egyik profilja kifejezetten az üzleti és azon belül is jellemzően logisztikai igények kiszolgálására, logisztikai problémák megoldására specializálódott. Így jött létre 2014-ben a GLABs online időkapu szoftver, ami valós napi szintű logisztikai problémákra nyújt megoldását. Érkezéstől rámpára állásig követhetővé, felügyelhetővé teszi telephelye forgalmát.

A termék mára önálló üzletággá nőtte ki magát fejlesztés, ügyféltámogatás, projektmanagement, PR, sales és marketing területekkel. Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, ügyfeleink igényeire szabjuk és azon dolgozunk, hogy minél több helyen modernizálódjon a logisztika - szállítmányozás - raktár kapcsolata.

Célunk, hogy alkalmazásunk innovatív megoldásaival a gyártó cégek, logisztikai szolgáltatók, a közúti árufuvarozás szereplői, valamint az ellátási lánc összes szereplője számára hasznos, üzletileg és gazdaságilag is realizálható előnyöket nyújtsunk.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A GLABs sokkal több, mint egy online logisztikai időkapu rendszer

Azon túl, hogy az időkapunak köszönhetően szállításai mostantól időpontra érkeznek, a rakodás management funkció segítségével teljeskörűen irányíthatja és felügyelheti rakodásait, megérkezéstől a távozásig.

Időkapu és rakodás management szoftverünk jelentős költségmegtakarítás mellett optimalizálja és tervezhetővé teszi raktári és logisztikai folyamatait.