IT / KommunikációDiósjenő

Eszerzodes.hu

Felhő alapú szerződéskezelő webes alkalmazás.

Tudjuk, hogy Önnek szerződő Partnerei a legfontosabbak!

Ezért úgy terveztük folyamataink, hogy az ügyfelei a lehető legkönnyebben tudjanak Önnel szerződni.

Az Ön Partnereinek a szerződéskötés teljesen ingyenes lesz, telepítés és speciális eszközök nélkül írhatják alá szerződéseiket. Platformfüggetlen, kizárólag internetkapcsolatra és egy böngészőre van szükségük hozzá.

Alkalmazásunk teljes digitális átállást biztosít az olyan cégvezetők számára, akiknek fontos a folyamatok optimalizálása, automatizmusok kialakítása, emberi hibaforrások minimalizálása és a gyorsaság.

Miért lettél vállalkozó?

Szívügyem a környezetvédelem, digitális jólét/transzformáció, automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok. Szuperképességem, ha ezt annak lehet nevezni, hogy nem szavakban, hanem képekben gondolkozom. Gyorsan felismerem a jelenségek mögötti struktúrákat és problémákat.

Kíváncsi, kreatív és intuitív módon viszonyulok a világhoz, ezért választottam tanulmányaim során a tervezőgrafikát, webfejlesztést, multimédia fejlesztést, fotográfiát és videoműsor készítést.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Jelenleg UX, CX és UI területeken dolgozom SaaS - Fintech és Lawtech területekre specializáltan.

Jelenleg az eszerződés.hu - online szerződéskötő startup-om építem nagy erőkkel.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Szeretjük, amit létrehoztunk, törekszünk a magas ügyfélelégedetségre. A szolgáltatásaink fejlesztését, valamint a terméktámogatást ennek szellemében végezzük.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A saját fejlesztésű automatizmusok segítik a gyors és erőforrás kímélő üzemeltetést. Az eSzerződés.hu-t úgy terveztük, hogy komplett megoldást nyújtson más cégeknek is a szerződéskötési folyamatok elejétől a végéig minden résztvevő számára és minden cégméret igényeihez igazodva.

Valós idejű státuszfigyeléssel a felhasználóink teljes képet kap a szerződései állapotáról valós időben.

Egyúttal egy központi irattárrá is válunk a cégek életében. Automatizált folyamataink révén könnyen kereshetően iktatjuk a vállalkozások szerződéseit.