KézművesBudapest XIV.

Art’Em Stúdió

Képzőművészeti illusztrációk és művészetpedagógia

Az Art’Em Stúdió művészetpedagógiával és képzőművészeti illusztrációk létrehozásával foglalkozik. A gyerekfoglalkozások célja a személyiségfejlesztés, a szociális és kognitív készségek és képességek fejlesztése, felnőtt alkotó foglalkozásokon pedig a kreatív önkifejezés, hatékony stresszoldás a kreatív művészeti tevékenységek és az örömteli alkotás által.

Miért lettél vállalkozó?

Azért lettem vállalkozó, hogy szabadabban, kötöttségek és megalkuvások nélkül adhassam tovább a művészetpedagógiai tapasztalataimat. Az a célom, hogy minél több ember rácsodálkozzon általam a benne élő kreatív erőre.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Illusztáció

Művészetpedagógia gyerekeknek

Akvarell workshopok

Képzőművészeti workshopok

Kézműves workshopok

Nyári képzőművészeti táborok gyerekeknek és felnőtteknek

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Azért vagyok büszke a vállalkozásomra, mert látom a résztvevők lelkesedését, elégedettségét, a gyerekek izgatottságát. Erőteljes belső ellenállásokat sikerült oldanom a képzőművészeti alkotó folyamatokkal gyerekek és felnőttek esetében is. A résztvevőknek sikerélményt és az alkotás flow-élményét biztosítom.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A digitális és online eszközök a napi kapcsolattartásban, a rendszeres és kötetlen, foglalkozásokon való részvételben aktívan segítenek. Az online tanfolyamok rugalmasak, könnyen követhetők.