KiskereskedelemDunavarsány

Chicken Power Kft.

Teljeskörű cégellátás, Informatika, Irodaszer,

A Chicken Power Kft alapítása 2012-ben történt. Cégünk számítástechnikai eszközök, papír, író-, irodaszer és nyomtatvány forgalmazásával foglalkozik, számítástechnikai

szakszervizzel, kereskedelmi irodával rendelkezik. Több éves informatikai és kereskedelmi ismerettel indítottuk útjára cégünket. Az évek során szerzett számítástechnikai termékismeret, műszaki tudás, vevőcentrikus magatartás, probléma-felismerő és -megoldó képesség alapján cégünk vállalatokat, kis- és közepes vállalkozásokat, magánszemélyeket is ellát. Kereskedelmi, műszaki szakembereink segítségével teljes körű számítástechnikai szolgáltatással állunk vállalati, oktatási és egyéni ügyfeleink rendelkezésére. 2015-ben Dunavarsányban megnyitottuk élelmiszer– és vegyeskereskedésünket is, bővítve a termékkínálatunkat. Ezzel egyidőben elindítottuk cégellátási szolgáltatásunkat, amivel sok terhet levettünk a partnereink válláról. Partnercégeink pozitív visszajelzései felbátorítottak minket, így folyamatosan dolgozunk azon,hogy kényelmesebben tudják beszerezni tőlünk a működésükhöz elengedhetetlen eszközöket, felhasználási cikkeket, tisztító szereket és készülékeket, így útjára indítottuk két webáruházunkat is. A http://webshop.papircsirke.hu oldalon főleg irodaszeres termékeket, míg a http://pc.papircsirke.hu oldalon informatikai eszközöket árusítunk. Várjuk leendő partnereink érdeklődését az elérhetőségeinken!

Miért lettél vállalkozó?

Elsődleges oka a vállalkozás elindításának az volt, hogy legyen egy biztos pont, ami családunkat kiszolgálja, eltartja. Családunk minden tagja úgy kezeli a céget, mintha a sajátja volna, így a partnereink a lehető legjobb kiszolgálással, ügyfélkezeléssel találkozhatnak nálunk! Az elmúlt években történt fejlődéseken és a partnereink pozitív véleményein látszik, hogy jó irányba tartunk!

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Papír, író-, irodaszer, informatikai eszközök, tisztítószerek és munkavédelmi eszközök, ruhák is megtalálhatóak nálunk. Elértük az évek során, hogy partnercégeink először hozzánk fordulnak, ha valamire szükségük lenne, mert tudják, hogy rövid határidővel megoldjuk a beszerzési problémájukat.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Szinte a ,,nulláról" indítottuk el a céget, pénz és üzlethelyiség nélkül. Mára 13 cég bízza ránk a fenntartásukhoz szükséges termékek beszerzését, ezen felül van egy 70nm-es vegyeskereskedésünk, számítástechnikai szervízünk, és kereskedelmi irodánk. Továbbiakban pedig tervben van egy új üzlet nyitása, szervízünk bővítése.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

Számunkra elengedhetetlenek a digitális eszközök, mivel webáruházakat működtetünk, partnerekkel a kapcsolatot főleg telefonon, vagy e-mail-en tartjuk, a megrendeléseket szintén informatikai eszközökkel intézzük.