KiskereskedelemJászberény

Koreai Ginseng Kft.

Prémium minőségű ginseng kivonatok értékesítése

Családi vállalkozás vagyunk a feleségemmel ketten csináljuk a céget. 3 évvel ezelőtt kezdtünk magas hatóanyagtartalmú prémium minőségű ginseng termékeket Magyarországra importálni. Már van Német és Román nyelvű webshopunk is ezekbe az országokba is szállítunk(román, német, osztrák és magyar). Elköteleztt célunk, hogy bevezessük Európába a jó minőségű ginseng termékeket amelyek ugyan jelentősen drágábbak mint a jelenleg kapható ampullák és kapszulák, de sokkal nagyobb hatóanyagtartalommal bírnak.

Miért lettél vállalkozó?

Nagyon szeretek szabadnak lenni, hogy akkor és azt csinálok amit akarok. Kötetlen munkaidőben dolgozhatom akár 16 órát is saját magamnak, de akár dönthetek úgy is, hogy kimegyek a strandra.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Speciális Koreában gyártott Ginsenges termékeket árulunk. Jellemzően a legmagasabb minőséget képviselik brutális hatóanyagtartalommal.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Nagyon sok ember lett jobban a készítményeinktől. Ez elsősorban a koreai emberek dicsősége akik rendkívül sokat dolgoznak ezeken a termékeken. Rendkívüli örömmel tölt el az is minket, hogy rengeteg a pozitív visszajelzés azoktól az emberktől akik jobban lettek.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Elsősorban Adwords és Facebook hirdetéseken keresztül találják meg termékeinket ill. most már érezhetően egyre többen ajánlják a termékeinket