RuhaSzolnok

Öko - mode (Szolnok)

Használtruha értékesítés, környezettudatossággal egybekötve

SLOW FASHION♻️

A SLOW FASHION egy újfajta mozgalom, tulajdonképpen egy döntés, hogy felelősséget vállalunk a környezetünk megóvásáért a divatban tett választásainkon keresztül.

EZ AZ, amiről az Öko-mode♻️projekt szól, a ruházat újrahasznosításával és a divat előmozdításával támogatjuk a környezet védelmét, elkerülve a textil kielégíthetetlen igényét és pazarlását a világon.

Ez a csoport a divat iránti szenvedélyből és mindenekelőtt a világ iránti szeretetéből fakad, és igyekszik felhívni a figyelmet a nem használt ruhákkal teli gardróbokra.

?Hogyan lehetsz Te is tagja az Öko-mode projektnek?

🌎VÁSÁROLJ TURKÁLÓBAN!

🌍VÁLASSZ ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉKEKET!

🌏NE A TRENDEKET KÖVESD, ALAKÍTSD KI SAJÁT STÍLUSODAT!

Mondj nemet az új ruhákra, öltözködj te is környezettudatosan!

Miért lettél vállalkozó?

Mindig szerettem volna a saját életem irányítója lenni és saját vállalkozásba kezdeni. Az egyik legfontosabb, hogy rendelkezem megfelelő önbizalommal és bátorsággal, ami egy vállalkozó életében elengedhetetlen. A kommunikációs képességem fejlett, jól kezelem a stresszt. Élvezem ha egy problémát meg kell oldani vagy valamit meg kell szervezni. Kreativitásom fejlett. Szeretek mindenről tudni és folyamatosan tanulni, kapcsolatokat építeni. Többféle munkakörben kipróbáltam magam, terhelhető és rugalmas munkavállaló voltam, de a vállalkozói szellem nagyobb bennem ezért hiszek magamban.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Vállalkozásom fő profilja a használtruha értékesítés környezettudatosággra buzdítva. Nagyon jó üzleti lehetőséget látok benne, egyre fontosabbá válik a világ számára a környezettudatosság és egyre nagyobb divattá, hobbivá válik az egyedi használtruhák utáni keresgélé az emberek számára. Egy minőségi használtruha üzletben minőséget árulhatok, elérhető áron és nem támogatom vele a textilgyártást, ami mára az egyik legszennyezőbb iparággá vált.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Ami nagyon jó érzéssel tölt el és erőt ad a megpróbáltatások során, hogy a vállalkozásom divat iránti szenvedélyből és mindenekelőtt a világ iránti szeretetéből épül fel, és igyekszik felhívni a figyelmet a tudatosságra és jövő tiszteletére.

Hogyan segítik digitális, online eszközök a vállakozásod működését?

A Telekom Online hálózata segít a tranzakciós folyamatok lebonyolításában. Online hálózatunk telekom szolgáltató által megkötött szerződésen keresztül működik.