KiskereskedelemMórahalom

Mg Park Kertépítő Kft.

Kertfüvesítés a vegyszermentes kertápolás webáruháza

Az MG Park Kertépítő Kft. kertápolási termékek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás, amelynek én, Molnár Gábor Éva (a füvesasszony) vagyok a tulajdonosa.

A szenvedélyemből mára egy olyan céget építettem, ami nem csak kiszolgálja a vásárlókat termékekkel, hanem kézen fogva végig vezeti őket a tervezéstől a mindennapi kertfenntartásig. A mentorprogram bárki számára segítő kezet nyújt, hogy a talajjavító folyamatok kertjében minél hatékonyabban megvalósuljon, a lehető legrövidebb időn belül.

Hiszek a természet erejében, ezért a célkitűzésem, hogy a hobbi kertészeknek megtanítsam a vegyszerektől és műtrágyáktól mentes módszereket. Semmi varázslat, csak prevenció és természetes megoldások.

Molnár Gábor Éva, a füvesasszony

Miért lettél vállalkozó?

Szeretném, ha az unokáink is ismerhetnék a természet örömeit, hogy lehetőségük legyen egészségesen felnőni.

Ennek egyik eszköze, ha visszatérünk a vegyszerektől mentes kertápoláshoz. Hiszem, hogy az ilyen kertek biztonságos oázisok lesznek a rohamosan pusztuló világban.

Az célom, hogy egyre több ilyen kis oázis legyen a világban, és ezek egyszer összeérjenek, hogy egy csodaszép, zöld egységet alkossanak, amelyben nem csak a szemnek, hanem a testnek is jó élnie, ahol nem mérgezzük magunkat.

Kutatásaim során fényt derítettem rá, hogy a kertépítésben a legnagyobb kihívást maga a talaj minősége okozza. Ennek javítása vagy életre keltése lett a munkám fő feladata.

Hiszem, hogy egészségesen élni csak egészséges környezetben lehet.

Én arra tettem fel az életemet, hogy minél több ember szemét nyissam fel, hogy minél többen értsék meg a körülöttünk levő ÉLŐvilág működését, és segítsek visszatalálni nekik a jól működő természetes megoldásokhoz.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

Kertápoláshoz szükséges környezettudatos megoldások és termékek forgalmazása.

Kertépítés - vegyszermentes megvalósítás és ápolás

Szaktanácsadás - akár telefonon is

A szemléletmódom és módszereim oktatása

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

Büszkeségem , hogy nőként egy olyan vállalkozást építettem, amiben nem csak a jelen értékei vannak, hanem a jövőbe mutató megoldások alapjait is át tudom nyújtani azoknak, akik a gyermekeink élhető környezetéért tenni akarnak.

És természetesen nagyon büszke vagyok mindazokra, akik a tanácsaimat megfogadva csodaszép, élhető, vegyszermentes környezetet teremtenek a családjuk, szeretteik számára.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

A vállalkozásom egyik fő pillére a webáruházam, ahol a termékek megvásárlása mellett egy hatalmas tudásbázissal is állok a látogatók számára kertépítés, kertfenntartás témakörben.

Modern eszközök nélkül ez a sok tanács, receptúra nem jutna el a célcsoportomhoz.

A másik fontos eszközöm pedig a telefon. E nélkül a vállalkozás napi élete elképzelhetetlen lenne. Mind a vállalkozás üzemeltetésében, mind az ügyfélszolgálati feladatokban rendkívül fontos kommunikációs eszköz.