KiskereskedelemSzombathely

Söjtöry Futóbolt és Láblabor

Sport és ortopéd egyedi talpbetétek, futóbolt, sí szaküzlet

25 éve a sport piac területén tevékenykedünk családi vállakozás keretén belül. Először a tenisz és a sí szerepelt a tevékenységi körünkben, majd ez bővült a futás és később a sport talpbetétek körével. A lehetőségek a szorgos munka eredménye képpen megtaláltak bennünket. Az irány amit kijelöltünk magunknak, folyamatosan alakult, csiszolódott az évek során. Mára elmondhatom, hogy a vállalkozásunk 3 családot tart el és neve van a sportpiac területén. 8 éve az egyik hatalmas áttörést a vállakozásunkban a sport és később az ortopéd egyedi talpbetét készítése jelentette. Erősségünk a helyben készítése a betéteknek, ezt Magyarországon ilyen komplex szolgáltatásként senki nem végzi. Ezért vannak az ország minden szegletéből vásárlóink illetve pacienseink, hiszen egyszerre tudják akár a talpdiagnosztikai szolgáltatásunk igénybevétele után azonnal elkészíttetni a talpbetétüket, illetve megvásárolni a lábállásuknak megfelelő sportcipőt is.

Téli időszakban mindemellett sífelszerelések kölcsönzésével és szervizelésével is foglalkozunk. 200 nm-en várjuk a sí szerelmeseit , akik akár családosan de akár iskolai szinten is bennünket választanak a sífelszerelésük bérlésekor. Nálunk akár egy napra is lehet bérelni , ezért nagyon hálásak az ügyfeleink, hogy még vasárnap is nyitva vagyunk . Üzletünkben lehetőség nyílik a sícipők személyre szabására is, vagy akár a lábdeformitások (bütykök)okozta elváltozások miatt kényelmetlen, vagy hordhatatlan sícipők személyre szabására, de akár teljes belső bélés lábra formálására is, mert ezzel lesz igazán saját a sícipő. Fokozatosan fejlődünk, célunk egy rendszer kiépítése a sport és ortopéd betét készítése területen. Ehhez keresünk hamarosan partnereket.

Miért lettél vállalkozó?

Szembejött velem a LEHETŐSÉG ! Egy üzlethelyiség formájában. Azt mindig tudtam én vállalkozó leszek, csak a mit és hogyan, nomeg a mikor volt a kérdés... Szeretem magam irányítani a sorsom, kezembe venni a kezdeményezést, hiszen vallom ha rosszul döntök nekem rossz, és tanulok belőle, de ha jól akkor az is nekem jó. Nálam bejött az a mondás: Amit nagyon, szívvel-lélekkel akarsz , ott az energia elkezd sűrűsödni, és egyszer csak teste ölt.

Megvalósult az álom.

Milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozol?

A mai felgyorsult világunkban szeretünk mindent gyorsan elintézni és nem fordítunk elég figyelmet a megfelelő kiválasztásra. A mi bizniszünkben rengeteg a beteg láb, akár felnőttekről de gyerekekről beszélünk is. Ez részben a nem tudásból is fakad, mert nem jól, nem a lábállásunknak megfelelően választjuk ki a lábbelinket, futócipőnket és ez további problémákhoz vezet. Hasonlattal élve azt szoktam mondani az ügyfeleinknek: a házat sem vályog, hanem betonból készült alapokra építjük. A vályog alap nem tartós, előbb-utóbb összedől a ház . Ezért szakosodtunk, és mint speciális futószaküzlet működünk mert így tudunk a leghatékonyabban segíteni és felderíteni a lábhibákat.

A futócipő nemcsak futásra való, hanem egészséges a lábnak, lehet benne sportolni, várost látogatni, vagyis akár jönni-menni, de a jövő menő, divat cipőben nem lehet sportolni sőt egy rosszul megválasztott típussal még sok egyéb problémát fogunk összeszedni.

Mire vagy büszke vállalkozóként? / Miért vagy büszke a vállalkozásodra?

A vállalkozói létben a harc, a változások okozta küzdelem a fennmaradásért, a napi monotonitásban meglátni a szépséget, illetve a szokásunk és paradigmáink feletti győzelemben csúcsosodik ki az igazi szerelem a vállalkozásunk iránt.

Számomra az ÚT fontos, amit a célig átélünk. Az út maga a cél.

Embereken való segítés a hivatásunk, történjen ez értékesítésben , betétkészítésben.

Hogyan segítik a digitális, online eszközök a vállalkozásod működését?

Mióta a vállakozói létet választottuk a Magyar Telekom volt az üzleti partnerünk. Számos digitális eszközünket tőlük vásároltuk, szeretem mindenhol látni-tudni mi folyik a vállakozásomban, magyarán kezemben tartani az irányítást. Legyen az az ország bármely szeglete, mindenhol követni tudom a történéseket így lehetőségem nyílik az azonnali reagálásra kérdés esetén. Jelenleg is egy csúcskategóriás termékre várunk, hogy a szolgáltatásunk minőségét emeljük, de nem utolsó sorban követelmény, hogy technikailag stabil és erős eszközökön dolgozzunk, hisz ez ad számunkra biztonságot. Ebben tökéletes partner számunkra a Magyar Telekom. Egy vállalkozás egész létét, és fennmaradását az üzleti kapcsolatok határozzák meg. Mi a legjobbat választottuk.